Viac miesta a radosti v kuchyni

10. 10. 2017
Zdieľať

Vzrušujúce nové predné plochy a farby, k tomu všetky praktické predmety a kreatívne detaily. To je nová kolekcia kuchýň Schüller pre rok 2018. Inovatívny koncept s citom pre funkčnosť a priestor Vám spríjemnia každodennú rutinu v kuchyni.

Cieľom nemeckého výrobcu exkluzívnych kuchýň pri vývoji novej kolekcie je vždy uľahčiť ľuďom život. Kreatívny tím sa zameral na globálne trendy ako aj na vývoj v spoločnosti. Tento rok určovali základ pre dizajn tri svetové trendy: Prírodná harmónia, moderný optimizmus a festival kultúr. Inovácie a jedinečnosť v kontexte týchto rozličných trendov sa snúbi v novej kolekcii kuchýň Schüller C pre rok 2018.


Viac miesta a radosti v kuchyni

Viac miesta a radosti v kuchyni
Schüco International KG

Jednou z najdôležitejších zmien v štýle bývania je rozšírenie menších bytových jednotiek. Koncept funkčného využitia priestoru v novej kolekcii poskytuje viac miesta, dokonca aj na niekoľkých metroch štvorcových. Nové modely kuchýň ponúkajú tiež viac možnosti pre plánovanie. Či už ide o farebný koncept alebo riešenie osvetlenia, kolekcia na rok 2018 prináša viac radosti pri návrhu obytného priestoru.  

Viac informácií na www.schueller.de www.next125.de

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia