KMB SENDWIX – moderný stavebný systém pre pasívne a nízkoenergetické bývanie

25. 10. 2017 Zdieľať

Medzi investormi sú stále populárnejšie nízkoenergetické a pasívne domy, ktoré fungujú na princípe využívania tepelných ziskov v budove. Na ich stavbu sú potrebné kvalitné murovacie prvky so špičkovými tepelno-izolačnými vlastnosťami. Presne taký je systém z vápennopieskového muriva KMB SENDWIX.

Murovací systém je ucelený systém viacvrstvových konštrukcií a bol priamo navrhnutý pre stavbu tepelno-úsporných, nízkoenergetických a pasívnych domov. Vďaka svojim tepelno a zvukovo izolačným vlastnostiam, mimoriadnej pevnosti a vysokej objemovej hmotnosti je ideálnou voľbou pre stavebníka, ktorému záleží na zdravom a úspornom bývaní.


KMB SENDWIX - moderný stavebný systém pre pasívne a nízkoenergetické bývanie

2055123

Ďalšia pridaná hodnota, ak staviate zo SENDWIXU, je že si môžete rozšíriť obytnú plochu domu. Murivo totiž dosahuje požadované vlastnosti pri výrazne nižších hrúbkach stien. Tým dochádza k výrazným úsporám zastavanej plochy – pri stometrovom dome sa obytná plocha môže zväčšiť až o osem metrov štvorcových.


KMB SENDWIX – moderný stavebný systém pre pasívne a nízkoenergetické bý-vanie.

KM Beta

KMB SENDWIX sa vyrába z vápna a prírodného kremičitého piesku a je vytvrdený účinkom pary pri vysokom tlaku. Nosnú konštrukciu obvodového plášťa tvoria mimoriadne pevné vápennopieskové tehly. Z vonkajšej strany sa murivo zateplí kontaktným zatepľovacím systémom v rôznych variantoch. Vlastnosti materiálu umožňujú výstavbu rodinných domov, polyfunkčných objektov a aj bytových domov z nosných stien v hrúbkach 175,200,240 a 290 mm.

Celý systém sa vyznačuje jednoduchosťou konštrukcie obvodových aj vnútorných nosných stien a priečok, rýchlosťou a nenáročnosťou samotnej výstavby a jednoduchou kontrolou prevedenia kvality.


KMB SENDWIX – moderný stavebný systém pre pasívne a nízkoenergetické bý-vanie.

KM Beta

Viac informácií nájdete na www.km-beta.sk

Kategória: Materiály
Tagy: KMB SENDVIX nízkoenergetický dom pasívny dom stavebné systémy
Zdieľať článok