Trendy v bývaní na jeseň 2017

31. 10. 2017 Zdieľať

Aj bývanie podlieha aktuálnym trendom. Inšpirujte sa Svetom bývania, ktorý pre váš interiér vytvorili odborníci z Hornbachu v spolupráci s renomovanými návrhármi. Vdýchnite svojmu interiéru niektorý z jesenných trendov na rok 2017.

Medzi tohtoročné interiérové trendy patrí Living with Art, Sunny Place, Modern Elegance a Planet Home. Pre každý tento štýl sú podstatné rozdielne farby, materiály a doplnky. ,,Všetky dizajnové prvky, potrebný inštalačný materiál a náradie nájdete v projektových marketoch Hornbach. Farby na steny si môžete nechať namiešať v centre miešania farieb tak, aby presne zodpovedali vašej predstave,“ radí Tomáš Tiurin, odborník zo Sveta bývania z projektového marketu Hornbach.

Living with Art – bývanie ako výraz seba samého

Living with Art zaujímavým spôsobom kombinuje moderné prostredie so starobylým umením. Pôvodné prvky nachádzajú novú interpretáciu – bohaté kvetinové motívy na tapetách, obrazoch a podobných dekoračných prvkoch. Pestrofarebné, umelecky vytvorené koberce a starožitný nábytok sa vynímajú znamenitým spôsobom a dajú sa jednoducho kombinovať s novými prvkami. Vo svete bývania Living with Art dominujú hlboké farby na stenách ako zelená, modrá a červená. Tie dodávajú priestoru väčšiu šírku a vytvárajú intenzívny zážitok z bývania. Svetlé podlahy a stropy v bielej a šedej vytvárajú kontrast s tmavými stenami. 


Trendy v bývaní na jeseň 2017

2056117
Hornbach

Sunny Place – slnečné svetlo pre rozžiarenie interiéru

Máte radi slnko? Potom si doprajte tento životný štýl aj vo svojom interiéri a presvetlite si tak chmúrne dni. Vo svete bývania Sunny Place sa bude cítiť dobre celá rodina. ,,Tento koncept zariadenia ukazuje, že elegancia dokáže byť taktiež útulná. Kvetinové vzory v kombinácii s drevenými prvkami stelesňujú moderný život na vidieku. Akcenty vytvoríte pomocou sviečok, kožušín a mäkkých vankúšov z kože, zamatu alebo saténu,“ odporúča odborník z Hornbachu. 
Pre Sunny Place trend sú typické vyšívané vzory v odtieňoch šedej a zlatej okrovej. Nádych trblietavej zlatej odráža slnečné svetlo a celý interiér tak prežiari. Tieto farby sú obľúbené naprieč generáciami a vytvárajú útulné miesto pre celú rodinu. 


Trendy v bývaní na jeseň 2017

2056125
Hornbach

Modern Elegance – pre náročné bývanie so štýlom

Vyzývavý, hrejivý, mäkký a elegantný – to všetko charakterizuje štýl bývania Modern Elegance. Ide o klasický koncept zariadenia s modernou povahou. Vládne v ňom kombinácia trendových prvkov ako obkladových kameňov a tapiet v optike dreva a kamene s klasickými kúskami, ako sú profilové lišty a rozety. Svetlé prostredie s vyšším komfortom je presne to pravé pre milovníkov drobných nuansí. Svet bývania Modern Elegance sa nesie v duchu kombinácie farieb. Ľahké odtiene krémovej až po béžovú s nádychom bielej a šedej. 


Trendy v bývaní na jeseň 2017

2056119
Hornbach

Planet Home – základ pre mladistvé a nestarnúce generácie

Štýl bývania Planet Home vsádza na materiály z celého sveta: ľan, kožušina, mäkká koža, korok a sisal. Tie sa spájajú harmonicky dokopy a zaisťujú prírodné prostredie v interiéri. ,,Prineste si tak celý svet k sebe domov a vytvorte si miesto, kde sa budete cítiť dobre. Zelené rastliny s veľkými listami a robustné drevené podlahy dodajú vášmu domovu kúsok prírody a vytvoria oázu pokoja. Tento koncept štýlovo dokreslí veľká mapa na stene alebo glóbus na skrini,“ opisuje Tomáš Tiurin z Hornbachu.


Trendy v bývaní na jeseň 2017

2059135
Hornbach

Planet Home prináša ducha vodových odtieňov a šedastej zelenej. Tón udáva mäta, svetlý odtieň benzínovej a olivová. Svetlé a tmavé odtiene šedej vytvárajú neutrálnu plochu. Matné steny a kombinácie farieb dodávajú priestoru na hĺbke a zabezpečujú ušľachtilý vzhľad. Kvetinové vzory a zvieracie prvky podčiarkujú prírodný charakter tohto štýlu.

Zdroj: PR článok spoločnosti Hornbach

Kategória: Dizajn
Tagy: štýly bývania
Zdieľať článok