13. 11. 2017 Zdieľať

Dokonalá kuchyňa je o symbióze na viacerých úrovniach. Musí naplniť očakávania majiteľa, byť esteticky zaujímavá a zároveň technologicky prepracovaná. Našli sme spojenie, ktoré toto všetko ponúka – spojenie značiek SYKORA a Miele.


Varte v kuchyni budúcnosti

Varte v kuchyni budúcnosti
DOMOSS TECHNIKA, a.s.

Meniace sa trendy a rýchly životný štýl posúvajú hranice budúcnosti stále bližšie. To, čo bolo kedysi nemožné je dnes štandardom. Možností, ako si dnes zvýšiť životný komfort, je neuveriteľne veľa. Vyberte si na realizáciu svojich snov skutočných odborníkov. Kuchynské a kúpeľňové štúdiá DOMOSS už viac ako dve desaťročia napĺňajú predstavy aj najnáročnejších klientov. Spolupracujú so značkami, ktoré predstavujú to najlepšie pre spokojného zákazníka. V šiestich kuchynských a štyroch kúpeľňových showroomoch nájdete vystavené desiatky kuchýň a kúpeľňových kójí, ktoré ponúkajú vernú predstavu toho, ako môže vyzerať váš nový alebo zrekonštruovaný domov.


Varte v kuchyni budúcnosti

Varte v kuchyni budúcnosti
DOMOSS TECHNIKA, a.s.

Originálny bar v kuchyni

Pri vstupe do kuchynského štúdia DOMOSS na Galvaniho ulici v Bratislave vás uvíta kuchyňa SYKORA Exclusive s unikátnym povrchom dvierok – je lakovaný technológiou Evermatt, revolučným systémom, ktorý zamedzí akýmkoľvek odtlačkom, odleskom či škrabancom. 

Pracovná doska Dekton je v odtieni Trilium, inšpirovaným skorodovaným kovom. Je to najdrahší, no zároveň ten najodolnejší materiál, z akého môžete mať pracovnú dosku. Nedá sa poškriabať, no aj napriek odolnosti zostáva príjemná, teplá na dotyk a neprehliadnuteľná. 

Kuchyňu dopĺňa originálny barový pult. A keď hovoríme o originále, myslíme skutočný unikát. Ide o drevo vyplnené epoxidovou živicou, vďaka ktorej je miestami priehľadné. Keďže je to prírodný materiál, žiadne dva barové pulty na svete nebudú identické. Ak si potrpíte na jedinečnosť, toto je niečo pre vás. 


Varte v kuchyni budúcnosti

Varte v kuchyni budúcnosti
DOMOSS TECHNIKA, a.s.

Kávovar, ktorý vás spozná 

Dizajn a funkčnosť kuchyne Exclusive dopĺňajú spotrebiče Miele, ktoré svojimi technológiami, dizajnom a špičkovou kvalitou prinášajú do vašej domácnosti neprekonateľný komfort.

Neprehliadnite plnohodnotnú vstavanú parnú rúra a rúru na pečenie v jednom. Už nemusíte robiť kompromisy, nekonečné kombinácie s dvomi veľkosťami priestoru na pečenie – XL a XXL umožňujú dosiahnuť perfektné výsledky pri príprave jedla aj pre 10 osôb. Exkluzívne značka Miele ponúka aj výsuvný panel so vstavaným zásobníkom na vodu. 

V pohodlnej výške nájdete tiež kávovar Miele, ktorý si dokáže zapamätať 10 kávových profilov. Rozozná, že manželka preferuje espresso, syn cappuccino a bez čakania dokáže pripraviť kanvičku kávy pre návštevu. O užívateľský komfort sa postará CupSensor, ktorý automaticky prispôsobí výšku dávkovača veľkosti hrnčeka a patentovaný systém nahrievania šálok. Kávovar má ponúka možnosť pevného pripojenia na vodu, vďaka čomu nemusíte kontrolovať hladinu vody v zásobníku.

Kuchynské spotrebiče Miele vystavené v reálnych kuchyniach v kuchynských štúdiách DOMOSS si môžete tiež vyskúšať. Pod dohľadom odborného personálu sa zoznámite so všetkými vychytávkami, vďaka ktorým už varenie a starostlivosť o domácnosť nikdy nebudú ako predtým. 

Okrem varných panelov, rúr na pečenie a varenie v pare, umývačiek riadu či chladničiek tu nájdete aj  aj práčky, kávovary či drobné domáce spotrebiče. Vedeli ste, že  Miele ako jediný výrobca vo svojom odvetví testuje svoje produkty až na 20-ročnú životnosť?

Skúsení dizajnéri, , všetky inovácie, možnosť otestovať produkty, individuálny prístup a kuchyňa podľa vašich predstáv od prvotného návrhu až po realizáciu – to je servis, ktorý získate návštevou kuchynských štúdií DOMOSS. Nechajte sa rozmaznávať. www.domosskuchyne.sk

ZDROJ PR článok DOMOSS TECHNIKA, a.s.

Kategória: Domáce spotrebiče Kuchyňa, jedáleň
Tagy: domáce spotrebiče kuchyňa
Zdieľať článok