Loewe bild 3.55 OLED

21. 11. 2017 Zdieľať

Keď prišiel nemecký výrobca Loewe s prvým OLED modelom, zamieril hneď vysoko. Loewe bild 7 bol dostupný v dvoch uhlopriečkach - 7.55 (55“ alebo 139cm) a väčší 7.65 (65“ alebo 165cm). Boli sme ním očarení, lebo používal tú najmodernejšiu zobrazovaciu technológiu od LG, ale zároveň kombinovanú s prémiovými atribútmi LOEWE.

Aj keď cena bola porovnateľná s „mainstreamom“ od konkurencie, v absolútnych číslach bola predsa len trocha vysoká. Avšak úspech a rozširovanie OLED technológie motivoval výrobcu, aby hľadal cesty, ako ju urobiť dostupnejšou. Výsledkom je model bild 3.55, ktorý práve prichádza. Lepšia cenová dostupnosť však nepoznačila prémiovú úroveň dizajnu, výbavy, ani technológie.

Samotný dizajn je minimalistický, moderný a nadčasový – s viditeľným rukopisom Loewe a jednoznačným odkazom OLED technológie, ktorá sa podpísala na veľmi tenkom ráme z brúseného hliníka. Textilný kryt reproduktora ladí s látkou, aká je použitá v reproduktoroch Klang 1. Samotný reprosystém ukrytý pod touto látkou má výkon 2x 40W. 


Loewe bild 3.55 OLED

Loewe bild 3.55 OLED
LOEWE

Televízor je, samozrejme, možné pripojiť na ľubovoľný externý audiosystém, Loewe reproduktory však môžete ovládať rovnakým ovládačom ako TV. 

Z technológii spomeňme Loewe Dual Channel, , takže môžete sledovať a nahrávať rôzne programy. K dispozícii je bezdrôtová konektivita Bluetooth a Wi-Fi, štyri vstupy HDMI s podporou HDCP 2.2 a 3 vstupy USB.


Loewe bild 3.55 OLED

Loewe bild 3.55 OLED
LOEWE

Obraz je vďaka OLED technológii excelentný a ponúka Ultra HD rozlíšenie 3840×2160 bodov. Videospracovanie Dolby Vision produkuje obrazy s vysokým dynamickým rozsahom s novou úrovňou hĺbky a šírky farebnej škály. Navyše Loewe bild 3.55 OLED disponuje aj technológie HDR10 a HLG.

Hoci ide o „základný“ OLED model, verzia displeja V17 a najvyššie momentálne dostupné šasi od Loewe – SL4, aké používa aj model bild 7, naznačujú, že výrobca nerobí kompromisy.

Bonusom pre tých, čo potrebujú zladiť dizajn v rámci miestnosti, je výber 2 farieb mriežky, magneticky pripojiteľný zadný kryt, ktorý skryje káble, ako aj možnosť montáže na stenu, na stolík, alebo priamo na podlahu. 

Okrem toho je k dispozícii stolík s držiakom od firmy Spectral, Model Rack 165. Výhodou je dizajn presne nastavený pre Loewe TV, vrátane prednej mriežky, ktorá bude v rovnakej farbe ako mriežka reproduktorov TV.

Cena tohto krásneho produktu je 2.990,-€ s DPH a nájdete ho exkluzívne v predajniach Bis audio.

Viac informácií nájdete na: www.bisaudio.sk 

ZDROJ PR článok spoločnosti BIS audio, s.r.o.

 

Kategória: Domáce spotrebiče
Tagy: lg televízor
Zdieľať článok