Podlaha a jej ošetrenie, tipy na údržbu

22. 11. 2017
Zdieľať

Moderný trend si žiada moderné povrchy. Ak vlastníte drevenú podlahu v domácnosti, verte, že vlastníte dokonalý skvost prírody, ktorý nemožno nahradiť žiadnou inou podlahovou krytinou. Drevo je prírodný materiál, ktorý sa ľahko ošetruje a pri dodržaní jasných pravidiel údržby vydrží niekoľko generácií.

Či už ide o detskú izbičku alebo pracovné kanceláriu, po celom byte či domove sa pohybujú deti. A ako iste viete, upratovanie domácnosti, v ktorej bývajú deti  nie je až tak jednoduchý. Viete tiež, že podľa prieskumov dnešná priemerná domácnosť vlastní viac ako 60 toxických chemikálií pre upratovanie svojho domova? Miera astmy u detí mladších ako päť rokov vzrástla počas 14 rokov o 160%!

Držte sa jednoduchých pravidiel údržby a Vaša podlaha vydrží niekoľko generácií! Podlahu vždy pred čistením povysávajte. Nevyberajte univerzálne saponáty – upratovaním typu vedierko – vodou len rozotierate usadenú špinu na podlahe, nečistíte podlahu! Drevená podlaha môže nadmerným použitím vody napučať, zvlniť sa. Pravidelne tiež zastrihávajte pazúriky svojím domácim miláčikom. Vyhnete sa tak poškrabanému povrchu. Olejované podlahy potrebujú čistiaci prostriedok, ktorý je špeciálne určený pre ošetrenie olejovaných podláh.


Podlaha a jej ošetrenie, tipy na údržbu

2070397
Bona CR spol. s r.o.

Čistiace a ošetrujúce prípravky spoločnosti Bona sú certifikované GREENGUARD (na bandaskách označené logom), pre zníženie vašej miery vystavenia chemickým látkam a na zlepšenie kvality vzduchu vo vnútri vašich domácností. Pre domácnosti, v ktorých sú deti predstavujeme Bona Spray Mop a čistiace prostriedky rady Bona Čistič na parkety (ocenený v TESTU r. 2015 „Best in Test“) – pre lakované drevené podlahy. Pre olejované podlahy ponúkame čistiace prostriedky rady Bona Čistič na olejované podlahy. Pre tvrdé typy podlahovín ako je keramická dlažba, marmoleum, vinyl, PVC, laminátová podlaha pod. – predstavujeme Bona Spray Mop a čistiace prostriedky rady Bona Čistič na laminátové podlahy a dlaždice. A teraz predstavujeme nový čistiaci prostriedok na drevené podlahy – Bona Free & Simple, ktorý pomáha vytvárať zdravšie bývanie pre vás a vašu rodinu. Nový netoxický Bona Free & Simple neobsahuje alergény, ako sú farbivá a vône, no stále má výnimočné vlastnosti, aké očakávate od akéhokoľvek produktu značky Bona. Je určený pre astmatikov a alergikov.

Hľadáte rady a tipy na čistenie všetkých typov podláh? Pripojte sa k nám! Sme aj na Facebooku! www.facebook.com/bona.domacnost​

ESHOP: www.bonaspraymop.skwww.bonaspraymop.cz 

​​

Kategória: Aktuality
Tagy: Bona Spray Mop drevené podlahy mopy
Zdieľať článok

Diskusia