Romotop – Už 25 rokov prinášame teplo domova

30. 11. 2017 Zdieľať

Romotop spol. s.r.o. patrí vo vývoji, výrobe a inováciách krbových kachlí a krbových vložiek medzi európsku špičku. Obchoduje so 40 krajinami na štyroch kontinentoch. Za 25-ročnú históriu bolo vyrobených bezmála milión krbov. Výrobky Romotop sú vyhľadávaným zdrojom tepla pre svoju kvalitu a spoľahlivosť.

Vznik moderných krbových kachlí a krbových vložiek

Česká spoločnosť Romotop, spol. s r. o., vznikla v roku 1992 v Suchdole nad Odrou, kedy krbové kachle a krbové vložky modernej konštrukcie ešte len začínali. Postupom času z malosériovej výroby niekoľkých modelov sa vďaka dlhoročným skúsenostiam dynamicky transformovala na spoločnosť s najmodernejším technologickým zázemím a silným konštrukčným potenciálom. Technologické zázemie je od začiatku firmy vybavené najmodernejšími strojmi, ako sú zváracie, brúsiaci roboti a hlavne v Európe ojedinelá montážna linka. Za týchto podmienok, ktoré firma Romotop dokázala vždy zabezpečiť, sa začala písať kapitola moderných krbov a krbových vložiek v Českej republike. Prvé krbové kachle značky Romotop niesli názov KK1 a to, že je Česká firma nezaprela ani u ďalších názvov ako Tábor alebo Zlín.


Romotop - Už 25 rokov prinášame teplo domova

Romotop – Už 25 rokov prinášame teplo domova
ROMOTOP spol. s r.o.

Prenikanie do sveta

Už od začiatku firmy, nech bol preferovaný akýkoľvek spôsob vykurovania – teplovodný, teplovzdušný či klasická kachľová pec, sa mohli a môžu zákazníci spoľahnúť na tím odborníkov z Romotop a ich silné zázemie. Onedlho po vzniku už nebol pre progresívne rozvíjajúcu firmu český trh dostačujúci. Začala preto pomaly prenikať na európsky trh, kde sa vďaka špičkovému dizajnu a kvalite spaľovania našiel ľahko odbyt aj v zahraničí. Dlhoročná spolupráca s najnáročnejšími európskymi zákazníkmi, nadšenie a iniciatíva kľúčových spolupracovníkov umožnili vybudovať firmu, ktorú odborná verejnosť často označuje ako najmodernejší výrobný závod v Európe. Viac ako 500 zamestnancov, 55 000m2 výrobnej plochy, z toho 10 000 m2 skladovacích plôch len potvrdzuje všetko vyššie uvedené.


Romotop - Už 25 rokov prinášame teplo domova

Romotop – Už 25 rokov prinášame teplo domova
ROMOTOP spol. s r.o.


Romotop - Už 25 rokov prinášame teplo domova

Romotop – Už 25 rokov prinášame teplo domova
ROMOTOP spol. s r.o.

Komplexnosť výroby služieb

V ponuke značky Romotop nájdete niekoľko stoviek modelov krbových kachlí moderného dizajnu so širokou škálou farebných kombinácií keramiky vlastnej výroby, prírodného kameňa, pieskovca alebo skla. Nechýbajú ani krbové kachle a krbové vložky s teplovodným výmenníkom pre ohrev teplej úžitkovej vody. Pre akumulovanie tepla sú pripravené akumulačné prstence a akumulačné výmenníky. V segmente výroby vďaka dôkladnej kontrole technických pracovníkov, získa zákazník vždy krbové kachle alebo vložku tej najvyššej kvality. Ak zákazník zvažuje obstaranie krbových kachlí alebo krbovej vložky a má záujem o informácie z oblasti komplexného vykurovania domova, môže požiadať o radu niektorého z renomovaných predajcov značky Romotop. Poskytnú vám cenné informácie, poradia s výberom, navrhnú vhodné riešenia a zaistia odbornú realizáciu stavby krbu, kachľových pecí atď.


Romotop - Už 25 rokov prinášame teplo domova

Romotop – Už 25 rokov prinášame teplo domova
ROMOTOP spol. s r.o.

Pri akomkoľvek probléme sa môže zákazník obrátiť na servisný tím Romotop, ktorý v čo najkratšom čase vyrieši problém.

Ako v konštrukcii, tak aj technológiu spracovania krbových kachlí a vložiek bude firma Romotop predvídať a zaraďovať nové trendy, aby vždy bola o krok pred ostatnými.

Zdroj: PR článok spoločnosti Romotop spol. s.r.o.

Kategória: Energia
Zdieľať článok