Nové trendy: Jednoduché a čisté skladovanie, čistenie i pranie

30. 11. 2017
Zdieľať

Kuchyňa sa stále viac stáva centrom domácnosti. Prichádza však otázka: Kde dať všetky veci, ktoré sú potrebné každý deň, ale nechceme, aby boli viditeľné? Mení sa aj spôsob bývania. Inteligentné byty v meste, ako aj nové domy, často už nemajú suterén. Okrem toho ľudia už naozaj nechcú chodiť do suterénu, aby poumývali, ožehlili alebo vyzdvihli zásoby jedla.

Kolekcia kuchýň Schüller C pre rok 2018 poskytuje presvedčivé odpovede na všetky tieto otázky. Unikátna produktová zostava myslí na každý detail v koncepcii technickej miestnosti. Rozšírenie portfólia, ktoré zahŕňa predtým zanedbanú oblasť, robí Schüller priekopníkom v tomto odvetví. Či už ide o recykláciu, skladovanie, čistenie alebo pranie: všestranný systém optimalizuje pracovné toky, ktoré robíme každý deň, každý týždeň a každú sezónu. 


Nové trendy: Jednoduché a čisté skladovanie, čistenie i pranie

Nové trendy: Jednoduché a čisté skladovanie, čistenie i pranie
Schüller Möbelwerk KG

Recyklácia je už dôležitou súčasťou života aj na Slovensku. Poriadok a organizáciu v recyklovaní vám výrazne uľahčí koncepcia technickej miestnosti Schüller, ktorá zahŕňa recyklačné jednotky a vrecká. Fľaše z PET plastu, papier alebo plechovky máte dokonale vytriedené a pripravené na odovzdanie. Čistiace prostriedky, predmety na umývanie a vysávanie máte pekne uložené a okamžite k dispozícii v skrini. Koncepcia ponúka tiež perfektne navrhnuté jednotky na pranie bielizne v domácnosti, ako sú napríklad vysoká zostava na triedenie prádla alebo jednotka na práčku a sušičku. 

Viac informácií na www.schueller.de

Kategória: Aktuality
Tagy: kuchyňa
Zdieľať článok

Diskusia