13. 02. 2018 Zdieľať

Keď zbadáte dve ženy v družnom rozhovore, je vám hneď jasné, že do hodiny neskončia. Vždy si majú čo povedať. No keď sa stretnú dvaja muži, čas sa odrazu zastaví. Oni predsa neklebetia. V ich prípade ide o výmenu dôležitých informácií. A nie hocijakých.

Minulý víkend takto stretol Ondrej, Vlada. Bývajú na jednej ulici a obaja pred dvoma rokmi kúpili svoj prvý dom. Ich domy delí od seba len jeden opustený pozemok. Ten kúpil Peter. Nuž a ako to býva, radi sa staráme do cudzích záležitostí.  Ani Ondrej s Vladom nie sú výnimkou. Ten Petrov pozemok im kole oči. Prečo ešte nestavia? Čo má s ním v pláne? Stále sa tam len v zemi vŕta. Určite nemá na stavbu peniaze. Ani netušili, že ich Peter pozorne počúva.

Byť informovaný je dôležité

Kde vziať zaručene kvalitné informácie, keď nie od neprajného suseda. A tak sa Peter dozvedel, že Ondrej banuje, že jeho dom už stojí. Keby vedel, s čím príde teraz Prvá stavebná sporiteľňa, iste by počkal. Za tých 25 rokov, čo je na trhu, už pripravila pre svojich klientov nejedno milé prekvapenie. Ale toto, to tu ešte nebolo! Od februára klesli úroky úverov od PSS-ky na historické minimum. A keby počúval svoju svokru, ktorá sa mu niekoľkokrát snažila povedať, že jeho Alenke sporili v PSS a že to môžu využiť,  nebol by sa nechal nahovoriť inej banke na drahú hypotéku.   

O čom Ondrej nevedel?

PSS prináša na trh novinku.  Viaže sa k úverom na bývanie zabezpečených nehnuteľnosťou a je ňou úroková sadzba už od 0,99 % ročne. PSS ju zafixuje a teda nezmení po dobu až 5 rokov po podpise úverovej zmluvy. Výhodu majú tí , ktorí si už nejaký čas v PSS aj sporili. Práve vďaka nasporenej sume, získanej štátnej prémii a úrokom majú možnosť pokryť až 100 % hodnoty nehnuteľnosti. Odvážne plány môžu mať jej noví aj súčasní klienti. Jednotlivcovi PSS poskytne na jednu financovanú nehnuteľnosť úver až do výšky 170 000 €  a manželom či partnerom až dvojnásobok, teda do 340 000 €. Splátok sa báť netreba. Veď úvery na bývanie sú pre ich dlhú dobu splatnosti, až 30 rokov, a nízku úrokovú sadzbu dostupné aj pre ľudí s nižšími príjmami. Ondrej neveril vlastným ušiam keď mu o tejto novinke z PSS Vlado hovoril. 

Komu sa nelení, PSS úver pridelí

Peter nelenil, vzal do ruky telefón, na stránke pss.sk našiel kontakt a išiel požiadať o úver. V PSS mu potvrdili, že jeho sused si nevymýšľa. Naozaj v čase od 1. februára do 31. mája 2018 majú úvery zabezpečené nehnuteľnosťou úrokovú sadzbu už od 0,99 % ročne. Keďže splnil všetky podmienky získania úveru, aj on mohol začať stavať svoj vytúžený dom.


Ako Peter k domu prišiel

2116503
PSS, a.s.

A čo robia Ondrej a Vlado? Stále stoja pred Petrovým pozemkom a mudrujú o tom, čo by robili oni na jeho mieste. A keby nebolo bagra, ktorému zavadzali, stáli by tu možno ešte aj dnes.

Tak neváhajte a pýtajte sa aj vy v PSS na úver s mimoriadne výhodnými podmienkami, alebo sebe či svojim deťom aspoň uzatvorte zmluvu o stavebnom sporení. 

Stále rovnako výhodné! 

Systém stavebného sporenia tu funguje už 25 rokov. Pomáha najmä ľuďom s nižšími príjmami zabezpečiť si svoje prvé, nové alebo lepšie bývanie. Preto urobíme všetko pre to, aby sa vás prípadné zmeny, o ktorých sa v súčasnosti diskutuje, dotkli čo najmenej alebo najradšej vôbec. V súčasnosti sa v stavebnom sporení nemení vôbec nič. Naďalej je tu pre každého, pre všetkých a stále rovnako výhodné.  

Chcite vedieť viac!

Zavolajte na telefónne číslo 02/58 55 58 55 alebo kontaktujte niektorého z  obchodných zástupcov zo zoznamu na www.pss.sk

ZDROJ: PR článok spoločnosti Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.

Kategória: Legislatíva a financovanie
Tagy: stavebné sporenie
Zdieľať článok