Vo vašej kúpeľni ako v spa centre

13. 03. 2018 Zdieľať

Udržiavať zdravé prostredie v domácnosti nie je vždy jednoduché. V kúpeľniach sa vystrieda celá rodinka, či už pri rýchlej sprche, rannej a večernej hygiene alebo pri napustenej vani pre váš relax. Takže je to zaručene jedna z najfrekventovanejších miestností bytu a domu. Nehovoriac o tom, že sa tu nachádza množstvo vlhka, ktoré je potrebné udržiavať v optimálnej hodnote.

Pri nadmernej vlhkosti v kúpeľni vzniká prostredie, v ktorom sa veľmi ľahko množia baktérie, roztoče alebo plesne. Tie nepriaznivo vplývajú predovšetkým na naše zdravie, podporujú vznik alergií, astmatických ochorení, dýchacích problémov a ďalších závažných ochorení, ktoré sú v súčasnosti veľmi časté. Zabrániť vzniku nadmernej vlhkosti nie je jednoduché, ale skvelým pomocníkom je už vyše desať rokov Ceresit Stop Systém. Systém pohlcovania vlhkosti funguje prostredníctvom pohlcovačov Ceresit Stop AERO 360° a tabliet, ktoré sa vložia do pohlcovača. Pohlcovač Ceresit AERO 360° pohlcuje vlhkosť a redukuje zápach v jednom kroku. Ceresit ponúka pre váš dokonalý relax vo vani tablety s vôňou aromaterapie s prídavkom esenciálnych olejov. Na výber máte energické ovocie alebo relaxačnú levanduľovú vôňu, ktorá príjemne rozvonia vašu kúpeľňu a premení ju na oázu pokoja. 


Vo vašej kúpeľni ako v spa centre

Vo vašej kúpeľni ako v spa centre
Henkel Slovensko, spol. s r.o.

Nadmerné vlhko obvykle zanecháva nepekné stopy, tými sú napríklad plesnivé škvrny na stenách, v rohoch alebo na škárach okolo vane alebo umývadla. Takéto detaily vedia pokaziť celkový dojem z predtým príjemného prostredia. 


Vo vašej kúpeľni ako v spa centre

2138449
Henkel Slovensko

Novinka Re-New – obnovovač škár, ktorý je tým najpraktickejším pomocníkom, ak chceme skrášliť škáry v kúpeľni. Praktický pomocník je úplne jednoducho aplikovateľný a nie je potrebná žiadna odbornosť, balenie obsahuje aplikátor. Aplikácia je možná na pôvodné silikóny, bez nutnosti ich odstránenia, ktoré je ale vhodné očistiť a vydezinfikovať sprejom Ceresit Stop Plesni pred použitím. Ak výsledok nie je uspokojivý, silikón jednoducho odstránite papierovou vreckovkou a aplikujete opätovne. Silikón Re-new je fungicídny pre dlhotrvajúcu ochranu proti plesniam a je bez zápachu. Dostupný je aj v šedej farbe.

Ceresit je skrátka komplexné riešenie pre Váš zdravší domov. 

Pre viac informácií navštívte stránku: www.stopvlhkosti.sk

www.youtube.com/watch?v=yn8Vu2VHpd4 

Kategória: Aktuality
Tagy: sprchy
Zdieľať článok