Kompletný stavebný systém Ytong opäť uvidíte na stavebnom veľtrhu CONECO

05. 04. 2018 Zdieľať

Na bratislavskom výstavisku Incheba sa 11. - 14.4. môžete stretnúť s odbornými poradcami a technikmi priamo pri fragmente z Ytongu. Budúci stavebníci sa s nimi môžu poradiť o výbere materiálu a taktiež môžu získať odborné poradenstvo, ako usporiť alebo sa vyhnúť kritickým miestam na stavbe. Cenné rady tu získajú tiež záujemcovia o stavbu svojpomocne.

Odborníci na veľtrhu uvidia v praxi použitie systému vrátane správnej realizácie detailov a môžu tu získať množstvo tipov pre jednoduchšie projektovanie. Akciu sprevádza tiež mimoriadne výhodná obchodná ponuka niektorých produktov systému.

Webináre nielen pre odborníkov

Technickí poradcovia Ytongu reagovali na časté otázky z praxe a prišli s novým projektom webináre. Architekti, projektanti, ale aj svojpomocní stavebníci s nimi môžu prebrať svoje otázky online pri živom vysielaní alebo si môžu zvolenú tému pustiť kedykoľvek neskôr zo záznamu. Pilotný diel sa venoval tepelnej technike a druhý zakladaniu stavieb. Na 20. apríla sa pripravuje už tretie virtuálne stretnutie, ktoré sa bude zaoberať zhotovovaním otvorov na stavbe z hľadiska statiky a vlastnej realizácie.


Kompletný stavebný systém Ytong opäť uvidíte na stavebnom veľtrhu CONECO

2153265
Xella Slovensko, spol. s r. o.

Kategória: Aktuality
Tagy: coneco stavebné systémy ytong
Zdieľať článok