Aprílový Môj dom už v predaji

09. 04. 2018
Zdieľať

Témou čísla je Bývanie pre ňu a pre neho. V novom Mojom dome vám prinášame niekoľko inšpirácií a tipov, ako zariadiť čisto ženský, prípadne čisto mužský interiér. Aké doplnky, farby a štýly preferujú dámske domácnosti a na aké vychytávky zasa nedajú dopustiť vo svojej domácnosti muži. V novom čísle nájdete aj návod na výrobu popisovateľnej steny, dozviete sa niečo o ekologickom praní a môžete si podľa našich receptov upiecť slané dobroty. Nebude chýbať ani ďalší kúsok nadčasového dizajnu, riešenie interiérového problému od architekta či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať domáce pekárne.

V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa 6 tipov do praktickej kúpeľne. Aprílový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 3.4.


Aprílový Môj dom už v predaji

2154435

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: 

Rozdielnosť medzi ženami a mužmi je zaujímavá a nezriedka aj inšpirujúca. Bývanie pre ňu a pre neho.


Aprílový Môj dom už v predaji

2156447

38 m2 originálnych nápadov

Pokiaľ ide o počet zaujímavých nápadov na 1 m2, hustotu tohto bytu dosahuje len máloktorý. Miro si ho navyše zariadil vlastnými rukami a väčšina vybavenia uňho dostala druhú šancu – takmer každý predmet tu má svoju „pôvodnú adresu“ a mnohé absolvovali nečakanú premenu. 


Aprílový Môj dom už v predaji

2156449

Ako v galérii

Veselý, farebný, nápaditý. Presne ako jeho majiteľka. Byt mladej brazílskej ilustrátorky Jackie Diedam je plný ilustrácií, obrazov, fotografií aj kníh a má neopakovateľnú atmosféru. 


Aprílový Môj dom už v predaji

2156451

Jednoducho, s trochou extravagancie

Bývalá dielňa autoservisu, ktorá nestratila nič zo svojej industriálnej atmosféry, sa stala zaujímavým a účelne usporiadaným miestom na bývanie pre troch – dvoch ľudí a jedného psa.


Aprílový Môj dom už v predaji

2156453

Historický dom pod zámkom

Stavebná história tohto domu siaha až do 16. storočia. Odvtedy mal niekoľko rôznych „tvárí“, ale až posledná vkusná a mimoriadne citlivá rekonštrukcia mu vdýchla naozaj neopakovateľnú atmosféru. 


Aprílový Môj dom už v predaji

2156457

Malý dom s veľkým srdcom

Tieto slová presne vystihujú neveľký rodinný domček,ktorý si majitelia sami navrhli aj zrealizovali. Keďže sú obaja „od fachu“ – ona je architektka a on stavebný inžinier – mohlo by sa zdať, že postaviť dom pre seba bolo pre nich ľahké. Opak je však pravda.


Aprílový Môj dom už v predaji

2156463

Prispôsobivý dom

Majitelia už mali za sebou stavbu veľkého poschodového rodinného domu. Preto vedeli, že tentokrát to musí byť celé inak. Rýchlo, bezbolestne a najmä primerane k ich potrebám.


Aprílový Môj dom už v predaji

2156467

Malý kúsok Francúzska

V interiéri nového rodinného domu kúsok od Nitry sa mladému páru podarilo vytvoriť veľmi príjemnú atmosféru – z ich kuchyne priam sála pohoda francúzskeho vidieka.


Aprílový Môj dom už v predaji

2156471

Stena, ktorá dá vyniknúť

Kuchyňa je ideálne miesto, kde si stena natrená čiernou tabuľovou farbou nájde svoje uplatnenie. Pekne na nej vyniknú drevené police s bylinkami, kovové vešiaky na kuchynské náradie i rôzne motivačné nápisy či recept na obľúbené jedlo.


Aprílový Môj dom už v predaji

2156475

Pranie bez chémie

Ekologické pranie si čoraz viac získava svojich priaznivcov, najmä kvôli zdraviu, no aj vplyvu na životné prostredie. Dobrá práčka, ktorá šetrí vodou a energiami, a ekologické pracie prostriedky bez chemických látok sú tým základným krokom.


Aprílový Môj dom už v predaji

2156477

Testujeme domáce pekárne

Najprv sa domácnosť nasýti neodolateľnou vôňou, potom sa ozve pípanie, ktoré vás vyzýva na vyklopenie formy, a keď z jemnej striedky vyfučí para a chlebík zmocnie, púšťate sa do prvého odvážneho rezu. Niet nad pôžitok z čerstvo napečeného chleba.


Aprílový Môj dom už v predaji

2156479

Dynamické trvalkové záhony

Téma dynamických trvalkových záhonov sa medzi slovenskými a českými záhradnými architektmi dostáva do čoraz väčšieho popredia. Čím ďalej, tým častejšie nachádzajú svoje uplatnenie nielen vo verejnom priestore, ale i v súkromných záhradách. Najčastejšie sa spájajú s konceptom tzv. prírodných záhrad.


Aprílový Môj dom už v predaji

2156481

Apríl v záhrade

Aprílové počasie prináša do záhrady nielen príjemné slnečné lúče, ale aj potrebnú vlahu. Vďaka nej záhrada zažiari množstvom cibuľovín, trvaliek, ale aj krov. Zaplňte prázdne miesta, uskutočnite dôležité jarné práce a vysaďte si pekné kvitnúce rastliny aj do vegetačných nádob. Teraz si môžete naplánovať aj výsadbu terasy či balkóna. S realizáciou však počkajte minimálne do začiatku mája.


Aprílový Môj dom už v predaji

2156483

Ideálna strecha

Architekti ju nazývajú piatou fasádou, vzhľad domu totiž ovplyvňuje nemenej významne ako jeho priečelie. Či už si zvolíte šikmú, alebo plochú strechu, pri moderných rodinných domoch sa oplatí staviť na jednoduchosť, ktorá svedčí súčasnej architektúre a znamená tiež menej problematických detailov.


Aprílový Môj dom už v predaji

2156485

6 tipov do praktickej kúpeľne

Ako si v kúpeľni uľahčiť údržbu, zahnať v nej nudu či dopriať jej viac svetla? Tu je niekoľko užitočných nápadov, ktoré vás možno inšpirujú.


Aprílový Môj dom už v predaji

2156489

Predplatné časopisu

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia