Napínané steny vyčaria jedinečnú atmosféru

06. 07. 2010
Zdieľať

Ak sa pri zaspávaní túžite pozerať na nebo plné hviezd alebo vo vašej obývačke odpočívať pod korunami stromov či popíjať drink pri modrobielej dovolenkovej prímorskej scenérii mori, nie je nič jednoduchšie ako vybaviť byt či […]

Ak sa pri zaspávaní túžite pozerať na nebo plné hviezd alebo vo vašej obývačke odpočívať pod korunami stromov či popíjať drink pri modrobielej dovolenkovej prímorskej scenérii mori, nie je nič jednoduchšie ako vybaviť byt či kanceláriu tkaninami napínanými na strop či steny. V priebehu niekoľkých okamihov v bežných priestoroch vytvoríte neobyčajnú scenériu,, ktorú si zamilujete.


Na našom trhu už nie je čerstvou novinkou, no napriek tomu ho mnohí ešte neobjavili, a tak sme sa rozhodli, že Vám o ňom povieme viac – o flexibilnom materiáli, s ktorým možno vytvoriť akúkoľvek atmosféru a o napínaných tkaninách pre steny a stropy – skrátka o systéme Clipso.









Napínané steny vyčaria jedinečnú atmosféru

272776
Profis


Napínané steny vyčaria jedinečnú atmosféru

272774
Profis


Ako definitívna povrchová úprava stien a stropov nahrádza polyesterová tkanina s polyuretánom doteraz používané materiály, ako sú stierky, tapety, farebné omietky či obklady. Bez problémov definitívne navždy schová všetky chyby, pukliny, nerovnosti, inštalácie v stene a strope. Uplatňuje sa v novostavbách i pri rekonštrukciách interiérov (bytové a nebytové priestory, kancelárie, reštaurácie, hudobné štúdio, bazény). Vyznačuje sa vysokou mechanickou pevnosťou, nízkou hmotnosťou, hladkým antistatickým povrchom, odolnosťou proti vode, chlóru i plesniam. Montuje sa veľmi jednoducho a v priestore vzniká elegantná, rovná, hladká, čistá plocha bez rušivých momentov i pri členitých povrchoch alebo viacúrovňových stropoch.


Autorizovaným distribútorom a dodávateľom napínaných stien a stopov spoločnosti Clipso pre Bratislavský kraj je firma Profis, s. r. o.


Kategória: Aktuality
Tagy: profis
Zdieľať článok

Diskusia