Májový Môj dom už v predaji

03. 05. 2018
Zdieľať

Rôznorodosť kultúr a ich tradícii inšpirovala aj oblasť bytového dizajnu a priniesla mu množstvo zaujímavých prvkov. V novom Mojom dome vám prinášame niekoľko inšpirácií a tipov, ako zakomponovať do interiéru etno štýl. Podľa našich receptov si môžete pripraviť chutné pokrmy s nádychom exotiky alebo si podľa návodu vyrobiť vlastné etno obrázky.

V májovom čísle nájdete rady, podľa čoho vybrať podlahu do jednotlivých miestností, výber originálnych hračiek či tipy, čím obložiť steny v kúpeľni. Nebude chýbať ani ďalší kúsok nadčasového dizajnu, riešenie interiérového problému od architekta či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať  kávovary. V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa informácie o rôznych stavebných novinkách. Májový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 2.5.


Májový Môj dom už v predaji

2171367

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: 

Etno štýl bývania sa teší obľube nielen u zanietených cestovateľov. Do bytového dizajnu priniesol množstvo zaujímavých prvkov.


Májový Môj dom už v predaji

2171347

Na vrchole sveta

Na strmom kopci nad malebnou dedinkou Deia na ostrove Malorka zrastá s kamennými terasami pozoruhodný dom – s dôstojnou minulosťou a čerstvo oživenou súčasnosťou.


Májový Môj dom už v predaji

2171349

Exkluzívny dom za málo peňazí

Cit pre dizajn, talent objavovať zaujímavé a pritom lacné kúsky a tvorivé nadšenie pri realizácii vlastných nápadov – vďaka týmto danostiam sa Pati Robinsovej podarilo zmeniť obyčajné bývanie na jedinečný domov. Stačilo jej na to len niečo vyše 7 000 €. 


Májový Môj dom už v predaji

2171351

Návrat starých časov

Z chodby a schodiska bytového domu sála kúzlo zašlých čias. V mozaikovej dlažbe tu nájdeme letopočet 1889, rok, kedy bol dom postavený. V rovnakom, zľahka nostalgickom duchu zariadila architektka Kamila Ďuríková aj jeden z tunajších bytov a z obyčajného priestoru sa razom stalo miesto plné lesku a elegancie 


Májový Môj dom už v predaji

2171353

Mestský aj prírodný

Dvojaké výhľady štvorizbového bytu nastavili koncept moderne ladeného interiéru. Ostatok architekti ušili na mieru požiadavkám mladej rodiny a ich životnému štýlu. 


Májový Môj dom už v predaji

2171357

Neviditeľná dostavba

Na juhu Francúzska, v kraji s typickými líniami kamenných múrikov, viníc a terasovitých záhrad, navrhli architekti zo štúdia ELLENA MEHL Architects zaujímavú dostavbu k rodinnému domu – nenápadnú, no zároveň výrazne osobitú. 


Májový Môj dom už v predaji

2171355

Obkladové inšpirácie

Kúpeľňa sa stáva rovnocennou miestnosťou interiéru. Mala by byť teda nielen funkčná a praktická, ale aj štýlová. To docielite napríklad aj vďaka obkladom, ktoré na trhu nájdete v nespočetných farbách, vzoroch a vyhotoveniach. Čo je práve trendy na kúpeľňových stenách? 


Májový Môj dom už v predaji

2171359

Testujeme kávovary

Pre niekoho je posedenie pri kávičke pôžitkom počas chvíľ oddychu a pohody. Iní vidia v šálke kávy stimul, ktorý rozbehne ich vnútorný motor na plné obrátky. Bez ohľadu na to, ku ktorej skupine patríte, kávovar je šikovným pomocníkom, ktorý dokáže premeniť voňavé pražené zrnká na chutný povzbudzujúci nápoj. 


Májový Môj dom už v predaji

2171361

Máj v záhrade

Rozkvitnutý orgován, prvé pestrofarebné trvalky, posledné kvety tulipánov, ale aj trávnik plný energických púpav vo vidieckej záhrade. Aj toto sú krásne momenty, ktoré ponúka tento mesiac. Záhrada je svieža, rozkvitnutá a voňavá.


Májový Môj dom už v predaji

2171363

Dom, ktorý splnil všetky želania

Po nepríjemných skúsenostiach z prenájmov sa mladí manželia rozhodli postaviť si vlastný šikovný domček. K voľbe typovej drevostavby prispelo viacero dôvodov – napríklad aj to, že chceli bývať vo vlastnom čím skôr. 


Májový Môj dom už v predaji

2171365

Predplatné časopisu

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia