15. 05. 2018 Zdieľať

Chcete úsporne vychladiť vašu domácnosť? Investujte do tepelného čerpadla a ušetrite stovky eur ročne.

Tepelné čerpadlo predstavuje moderné, vysoko spoľahlivé, užívateľsky prístupné a mimoriadne úsporné riešenie v oblasti chladenia, vykurovania a prípravy teplej pitnej vody v domácnostiach. Jednotkou na trhu je už viac ako 10 rokov čerpadlo Daikin Altherma, ktoré vyprodukuje približne 75 % energie zadarmo. 

Počas leta využíva Altherma voľne dostupnú energiu na výrobu studenej vody, a tou následne chladí váš príbytok. Naopak, v zime dodáva energiu nainštalovanej vykurovacej sústave − radiátorom, podlahovému kúreniu, alebo ju využíva na ohrev pitnej vody. Predstavuje tak komplexné riešenie pre komfortné bývanie. 


Schlaďte sa lacno!

2178389
Daikin ACE Slovakia spol. s r.o.

Optimalizovať návratnosť prostriedkov investovaných do nákupu a inštalácie tepelného čerpadla môžete využitím štátnej dotácie v rámci projektu Zelená domácnostiam. Výška príspevku sa stanovuje na základe výkonu zariadenia a opravných výdavkov. Maximálny strop pri tepelných čerpadlách je 3 700 eur. 

Pokiaľ zvolíte produkt Daikin, získate k nemu aj kvalitnú popredajnú starostlivosť – údržbu a servis prostredníctvom portálu Stand By Me. Nájdete tu informácie o zakúpených jednotkách, kontakty na servisných partnerov a ďalšie dôležité dáta. Registráciou na portáli sa záruka na zariadenie predĺži o ďalšie dva roky.   

Viac informácií nájdete na www.daikin.sk a www.altherma.sk

ZDROJ: PR článok spoločnosti Daikin Airconditioning Central Europe – Slovakia, s.r.o.

Kategória: Energia
Tagy: daikin tepelné čerpadlá
Zdieľať článok