Zákazníci otestujú výdrž záťažového koberca

15. 03. 2011 Zdieľať

Súčasťou netradičného testu sa stanú všetci návštevníci novo otvorenej predajne Komfort v Prešove. Spoločnosť predávajúca koberce a podlahy tu totiž pri príležitosti otvorenia druhej predajne na Slovensku vyskúša, ako nápor zákazníkov zvládne záťažový koberec Stratus, ktorý sieť predáva. Test začal v sobotu 12. marca a ľudia budú po koberci prechádzať presne dva týždne. Potom firma test vyhodnotí a získané informácie zverejní.

Súčasťou netradičného testu sa stanú všetci návštevníci novo otvorenej predajne Komfort v Prešove. Spoločnosť predávajúca koberce a podlahy tu totiž pri príležitosti otvorenia druhej predajne na Slovensku vyskúša, ako nápor zákazníkov zvládne záťažový koberec Stratus, ktorý sieť predáva. Test začal v sobotu 12. marca a ľudia budú po koberci  prechádzať presne dva týždne. Potom firma test vyhodnotí a získané informácie zverejní.

Spoločnosť Komfort predpokladá, že počas netradičného testu prejdú po koberci veľkosti 1,5×4 metre tisíce ľudí. Skúšku absolvuje záťažový koberec Stratus, ktorý patrí k najpredávanejším kobercom v tejto kategórii. „Pre test sme zámerne vybrali tento cenovo veľmi prijateľný koberec, ktorý disponuje dobrou odolnosťou voči opotrebeniu. Výhodou takejto skúšky je, že všetci ľudia prejdú po koberci približne na rovnakom mieste a materiál tak zaťažia maximálne,“ priblížila netradičný test marketingová manažérka spoločnosti Komfort Sylva Pivodová. Koberec bude umiestnený pri vstupe do predajne.

Po dvoch týždňoch ostrého testu prevezmú koberec odborníci spoločnosti Komfort, ktorí jeho stav zdokumentujú. A následne vyčistia prostriedkami, ktoré odporúča výrobca k bežnej údržbe. „Pre nás má taká skúška veľký význam. Môžeme totiž zákazníkom konkrétne ukázať, ako koberec po takejto záťaži vyzerá,“ dodala Sylva Pivodová.

Sieť Komfort patrí k popredným predajcom všetkých druhov podlahových krytín vrátane kobercov. V obchodnom centre Prešov na sídlisku Sekčov otvorila svoju druhú predajňu na Slovensku. Otvorené je denne od 9 do 19 hod. V nedeľu a vo sviatky od 10 do 16 hod.

Zdroj: Crest Communications

Kategória: Aktuality
Tagy: firemné aktuality
Zdieľať článok