Stavba a rekonštrukcia

Názory odborníkov na možnosti stavby a rekonštrukcie domu, bytu, chaty. Tipy na najvhodnejšie stavebné materiály, podlahu, dvere, okná a ďalšie stavebné prvky.

Interiér s dlažbou Armani Grey.
Podlaha, dlažba

Dlažby v interiéri sa netreba báť

Vybrať si dlažbu ako podlahovú krytinu do interiéru a exteriéru prináša okrem vizuálneho zjednotenia priestoru aj ďalšie výhody. Vďaka svojej odolnosti voči silnej prevádzke je ideálna do priestorov, ktoré sú náchylné na opotrebovanie. Okrem toho nízke nároky na údržbu z nej robia praktickú a nákladovo efektívnu možnosť, ktorá z dlhodobého hľadiska šetrí čas aj peniaze.

Žena utiera handričkou zrkadlo.
Nábytok

Zbavte okná a zrkadlá nevzhľadných škrabancov. Poznáme 3 jednoduché triky, ktoré zaberú len pár minút!

Škrabancom na skle sa vyhnúť, zdá sa, úplne nedá. Dobrou správou však je, že poškriabaný sklenený stolík či zrkadlo nemusia nutne skončiť na zbernom dvore. Pri troche trpezlivosti a starostlivosti sa drobných rýh na lesklých povrchoch môžete zbaviť.

Záber na zasklený balkón.
Dvere, brány

Posuvné dvere SOLARLUX prinášajú neobmedzené výhľady na okolie

Priestor balkónov je citlivý na chlad, hluk, vietor i dážď. Vy si to však môžete vychutnať aj s pridanou hodnotou. Presklené systémy SOLARLUX vám prinesú neobmedzené výhľady na okolie.

Žena so psom v podrovnej izbe pri zvičení jogy.
Podkrovie

Výhodná výmena

Chcete znížiť náklady na energie? Vďaka výmene starých strešných okien za okná VELUX s trojsklom začnete šetriť okamžite.

Moderne zariadená podkrovná izba so strešnými oknami.
Okná

Ako výmena strešných okien zvyšuje energetickú účinnosť

Celosvetovo sa neustále zvyšujúci dôraz na udržateľnosť má za následok zmenu zmýšľania aj u majiteľov domov. Tí čoraz častejšie hľadajú spôsoby, ako znížiť svoju uhlíkovú stopu a zvýšiť energetickú účinnosť svojich domovov. Strešné okná, ktoré sú často prehliadaným stavebným prvkom, majú v týchto otázkach kľúčový význam a pomôžu tiež pri zvyšovaní úrovne pohodlia a celkového estetického vzhľadu.

Žena pri páse vo výrobni farieb Primalex.
Steny a fasády

Miesto, kam sa len tak ľahko nedostanete: Poďte s nami do Břas a budete prekvapení, čo sa tam vyrába!

Čo spája steny, autá, kozmické lode a plechovky obľúbených nápojov? Ich farby sa vyrábajú v tej istej spoločnosti. Poďte sa s nami pozrieť do Břasov, kde sa vyrába farba, ktorú máte na stenách možno aj vy.

Rodinný dom so šikmou strechou.
Strecha, podkrovie

Zverte rekonštrukciu strechy do rúk špecialistu

Prejavuje vaša strecha známky opotrebovania? Pustite sa do jej rekonštrukcie, ktorá vášmu domu vdýchne nový život, zvýši jeho bezpečnosť aj príťažlivosť. Zverte svoju strechu do dobrých rúk skúseného odborníka.

Pohľad na rodinný dom s garážou.
Materiály

Komfortné bývanie v dome bez zateplenia

Chcete bezpečný domov a útulné miesto na bývanie? Dom postavený z prírodných materiálov vám tento komfort poskytne. Stavte na dom z brúsených tehál, ktoré nemusíte zatepliť. Jednovrstvové obvodové murivo z tehál Porotherm EKO+ Profi dosahuje aj bez zateplenia nadštandardné tepelnoizolačné parametre.

Okno Internorm
Okná

Internorm novinka: I-tec Decor

Inovatívna technológia digitálnej tlače I-tec Decor dáva klasickým plastovým oknám úplne nový vzhľad. Aktuálne je k dispozícii 11 typov I-tec Decorov: sivý betón a 10 drevodekorov, vďaka čomu je možné prispôsobiť okná k interiéru.

Rodinný dom so strešnou krytinou Rundo Tegla.
Strecha, podkrovie

TERRAN – Kvalitné strechy, ktoré vydržia celé generácie

Betónová strešná krytina predstavuje v našich podmienkach obľúbené riešenie. K hlavným výhodám kvalitnej betónovej škridle patrí vysoká pevnosť, nosnosť, tvarová stálosť, vodotesnosť aj mrazuvzdornosť.