Navrhovanie interiéru

Zariaďte si interiér s magazínom Môjdom podľa najnovších trendov pre navrhovanie interiéru, ktoré Vám prináša tím kreatívnych dizajnérov a architektov.

Pohľad do obytnej miestnosti s dizajnovými svitidlami, sedačkou a kuchynským ostrovom.
Navrhovanie interiéru

Toto nie je obyčajný strešný byt. Každá miestnosť prekvapuje niečím novým, výhľad z obývačky by vám vyrazil dych!

Vytváranie elegantných a originálnych priestorov nie je Michalovi Kuncovi a Jane Šandallovej z Ateliéru Kunc vôbec cudzie. Práve naopak. Ich interiéry sú špecifické práve tým, že sú nielen praktické, ale aj krásne a jedinečné. Inak to nebolo ani pri vytváraní strešného bytu v hlavnom meste Česka, Prahe.

Exteriér rodinného domu s drevenou terasou a jazierkom.
Navrhovanie interiéru

Takto to dopadne, keď interiér utvára i dôvera a vrelosť. V sympatickom dome vytvorili architekti perfektný domov pre mladých

Keď si architekti a klienti vzájomne sadnú už od začiatku, vznikne ten najlepší priestor na tvorbu niečoho skvelého. S podobným scenárom prebiehala i stavba rodinného domu pre mladý pár v českých Živaniciach, obci vzdialenej len pár kilometrov od Pardubíc.

Pohľad do moderne zariadenej obývačky so sivou sedačkou a obrazmi.
Navrhovanie interiéru

Refreš za málo peňazí. 8 lacných nápadov, ako vynoviť a oživiť každú domácnosť 

Zútulnite svoj domov bez toho, aby ste minuli veľa peňazí! S našimi jednoduchými a cenovo dostupnými tipmi môžete do svojho interiéru priniesť novú energiu. Nebojte sa experimentovať, aj s malým rozpočtom môžete svoje bývanie oživiť a vytvoriť príjemnú atmosféru.

Chata Klínec z diaľky z exteriéru.
Navrhovanie interiéru

Nenápadnú chatu by ste si zvonku možno ani nevšimli. Vnútri objavíte úžasné bývanie, kde vládne pohoda a odpočinok

Majitelia lesnej chaty pri Prahe si priali vytvoriť priestor, ktorý bude vyžarovať útulnosť a teplo domova. Napriek jednoduchej požiadavke sa však architekti z ateliéru Archicraft museli pri jej vypĺňaní popasovať s viacerými úskaliami, najmä v podobe prísnych obmedzení.

Interiér s ratanovými svietidlami, farebnými doplnkami a drevenými policami.
Navrhovanie interiéru

Šesť svetových dizajnérov stanovilo trendy na rok 2024. Vraciame sa k farbám, ratanu či tradíciám?

Ratan v interiéri, sýte farby, množstvo zelene, kombinácia zdanlivo nekombinovateľných vzorov – to sú len niektoré z trendov na rok 2024.  Ako uviedli pre livingetc., prakticky každý zo známych svetových dizajnérov vnáša nový prvok. Je na vás, ktoré si vyberiete a ako ich zapracujete do celkovej podoby vašej domácnosti. 

Interiérová dizajnérka Kristína Bedečová v sklade so vzorkami textílií.
Navrhovanie interiéru

Interiérová dizajnérka: Bez záclon ťažko vytvoríte útulný domov. A koberec so vzormi má veľký efekt, no ľudia sa ho boja

Heslo menej je viac platí aj v dizajne a pri zariaďovaní interiéru. O tom, kde robíme najčastejšie chybu, čo preferujeme a do čoho sa reálne oplatí investovať, sme sa rozprávali s interiérovou dizajnérkou Kristínou Bedečovou, ktorá zhmotňuje predstavy klientov do vkusných návrhov.

Pohľad do spoločenskej miestnosti s tmavou sedačkou a linkou z antikora.
Navrhovanie interiéru

Úprimný byt v storočnej budove rozhodne nie je pre každého. Architekti ho premenili na moderné bývanie s intenzívnou atmosférou

Pri premene bytu v pražských Holešoviciach mal investor na architektov hneď niekoľko požiadaviek. Želal si izbu naviac, očistenie priestoru od nánosov doby a priznané pôvodné materiály. Výzvu splniť klientovi tieto priania prijalo štúdio Mar.s Architects.

Pohľad do kuchyne spojenej s obývačkou otvorom v stene.
Navrhovanie interiéru

Roky čakania sa vyplatili. Z takmer storočného bytu je dnes nádherné nadčasové bývanie plné svetla a pokoja

Do projektu kompletnej rekonštrukcie bytu z 30. rokov v Prahe - Bubenči sa architekti Tereza a Jiří Kabelkoví zo Studia Cosmo pustili ešte v roku 2020. Kým sa podarilo interiér s hrubou podlahovou plochou 107 m2 pretvoriť do súčasnej skvostnej podoby, uplynuli tri roky.

Interiér so svetlou sedačkou a kobercom.
Navrhovanie interiéru

Ako zariadiť nízke izby a vytvoriť efekt vyšších stropov? Vyskúšajte týchto 5 optických trikov

Sú veci, ktoré sú dané. A kým finálna dispozícia interiéru sa už zmeniť nedá, pohrať sa môžete s tým, ako ju využijete. Okrem toho do hry vstupuje možnosť použiť optické triky, ktoré s interiérom dokážu skutočné divy. Túžite po efekte vyšších stropov? Vieme, ako na ne!

Obývačka v rodinnom dome so sedačkami, stolom a otvorenými policami.
Navrhovanie interiéru

Nenápadný radový dom ponúka rodine s dieťaťom úžasné moderné bývanie. Jeho premena bola pre architektov splneným snom

Klienti oslovili štúdio s návrhom rekonštrukcie domu v legendárnych Dvouletkách, radovej zástavbe na rovnomennej ulici v Strašniciach, mestskej časti Prahy. Ako autori návrhu, Markéta Zdebská a Marek Žáčik, sami vravia, bol to pre nich splnený sen.