Pre pevnejší sneh pridajte na začiatku šľahania do…

Späť na článok: Sladké triky: Vychytávky do kuchyne, ktoré sa vždy zídu! 1/14
    Pre pevnejší sneh pridajte na začiatku šľahania do bielkov trochu soli alebo skúste potrieť steny nádoby citrónovou šťavou. Najprv šľahajte pri najnižšej rýchlosti a postupne pridávajte. Neprestávajte, kým sneh nie je vyšľahaný, inak „zvodnatie“ a už ho nevyšľaháte. Dajte si pozor, aby ste sneh neprešľahali. Vajíčka by mali mať izbovú teplotu.

Pre pevnejší sneh pridajte na začiatku šľahania do bielkov trochu soli alebo skúste potrieť steny nádoby citrónovou šťavou. Najprv šľahajte pri najnižšej rýchlosti a postupne pridávajte. Neprestávajte, kým sneh nie je vyšľahaný, inak „zvodnatie“ a už ho nevyšľaháte. Dajte si pozor, aby ste sneh neprešľahali. Vajíčka by mali mať izbovú teplotu.

Zdieľať