Súťaž o infrasaunu Grenada

06. 07. 2017 Zdieľať

Moderná infrasauna Grenada je vhodná pre jednu až dve osoby. Táto infrasauna ponúka štyri keramické a jeden svetelný ohrievač. Je určená na umiestnenie v akomkoľvek temperovanom interiéri (spálňa, domáce fi tness, zimná záhrada). Výhodou infrasauny Grenada je, že na jej prevádzku nie je potrebné žiadne špeciálne odvetrávanie.

Infrasauna totiž nevytvára paru ani vysokú teplotu. Stačí prirodzená cirkulácia vzduchu v interiéri. V bohatej výbave nájdete tiež rádio/MP3 prehrávač s diaľkovým ovládaním, ionizátor, teplotný senzor, jedno svetlo na čítanie, dve strešné svetlá a tiež dve poličky na odkladanie nápojov. Na ľahké ovládanie infrasauny slúži jeden vnútorný a jeden vonkajší ovládací panel. Dvere sú z tvrdeného skla. Sauna je vyrobená z kanadského jedľovca (hemlock), čo je ideálny materiál na výrobu infrasáun. Toto drevo totiž neobsahuje živicu a nevydáva žiadnu vôňu. Infrasaunu je možné zapojiť do zásuvky 230 V.

Súťažná otázka:

Je potrebné na prevádzku infrasauny Grenada špeciálne odvetrávanie?

a) áno

b) nie

Odpovede posielajte do 31. 7. 2017 prostredníctvom e-mailu na adresu: sutaz@jaga.sk, predmet: Súťaž o infrasaunu. Do e-mailu uveďte svoje kontaktné údaje.

Výhercu aj podmienky súťaže nájdete na www.mojdom.sk. Použité fotografi e sú ilustračné.

Kategória: Súťaže
Tagy: infrasauny
Zdieľať článok