Súťaž o terasu snov Twinson už pozná svojho víťaza

06. 05. 2019
Zdieľať

Spoločnosť Inoutic/Deceuninck spolu s firmou DLH Slovakia vyhlásili koncom marca súťaž o terasu snov Twinson v hodnote 2 000 eur. Do redakcie prišlo mnoho príbehov, z ktorých porota nakoniec vybrala príspevok čitateľky Moniky, ktorá si s rodinou splnila sen o rodinnom dome, ale realizáciu terasy museli kvôli vyčerpanému rozpočtu odsunúť na neurčito.

Súťaž bola určená nielen majiteľom rodinných domov, ale mohli sa do nej prihlásiť aj vlastníci bytov s balkónom či lodžiou. Do redakcie prišlo 53 príspevkov, z ktorých porota zložená z vyhlasovateľov súťaže vybrala konečného víťaza. Pri výbere výhercu sa prihliadalo na viacero vecí, ako napríklad na splnenie súťažných podmienok, technické požiadavky terasy či možnosť jej realizácie na zvolenom mieste.


Splnili si sen o dokonalom dome, chýba im už len dokonalá terasa

Splnili si sen o dokonalom dome, chýba im už len dokonalá terasa
Monika

„Správa o výhre ma veľmi prekvapila. V živote som okrem svojho manžela a detí nič nevyhrala a som rada, že sa na nás usmialo šťastie. Stavba domu je pre každú rodinu finančne veľmi náročná a ani nám sa nepodarilo dokončiť všetko, čo sme si naplánovali. Novú terasu by sme si v žiadnom prípade nemohli tak skoro dovoliť, preto nás výhra veľmi potešila. Už teraz sa teším na chvíle s rodinou a kamarátmi, ktoré si budeme na nej vychutnávať,“ hovorí víťazka terasy snov Monika. Vyhradený priestor na terasu pred vstupom do domu je orientovaný na západ, má tvar písmena L a jeho rozloha je približne 16 m2. Z veľkej časti bude terasa zastrešená presahom horného poschodia domu, ale keďže je orientovaná na západnú stranu, je vystavená v značnej miere slnečnému žiareniu. Preto je nevyhnutné, aby tam bol materiál, ktorý odolá rozličným poveternostným podmienkam, bude mať dlhú životnosť a pod ich vplyvom nevybledne či sa nepoškodí. „Podklad momentálne tvorí výsyp z hliny a hrubého makadamu. Výška schodov, vstupných dverí a okna je pripravená s potrebným odstupom pre budúcu terasu,“ popisuje čitateľka pripravený podklad na položenie terasových dosiek.


Splnili si sen o dokonalom dome, chýba im už len dokonalá terasa

Splnili si sen o dokonalom dome, chýba im už len dokonalá terasa
Monika

Všetkým súťažiacim ďakujeme, že sa do súťaže zapojili a víťazke Monike srdečne blahoželáme. S výherkyňou sa v najbližších dňoch spojí zástupca firmy DLH, aby si dohodli termín zamerania terasy a jej následnú realizáciu. Celý príbeh si môžete prečítať tu.


Splnili si sen o dokonalom dome, chýba im už len dokonalá terasa

Splnili si sen o dokonalom dome, chýba im už len dokonalá terasa
Monika

Výherkyňa získa terasu z materiálu Twinson v hodnote 2 000 eur podľa vlastného výberu. Ide o kompozitný materiál, ktorý predstavuje spojenie prirodzeného vzhľadu a hrejivosti dreva s odolnosťou a dlhou životnosťou PVC. Materiál je odolný, prakticky bezúdržbový, v zime nezamŕza, v lete sa neprehrieva a jemný povrch sa napriek poveternostným vplyvom nezničí ani v priebehu niekoľkých rokov. Terasové dosky z materiálu Twinson sú k dispozícii v troch rôznych produktových variantoch s rôznymi povrchmi a v niekoľkých prirodzených farbách. Na materiál Twinson poskytuje výrobca záruku až 25 rokov.


Terasové dosky z materiálu Twinson sú k dispozícii v troch rôznych produktových variantoch s rôznymi povrchmi a v niekoľkých prirodzených farbách.

Terasové dosky z materiálu Twinson sú k dispozícii v troch rôznych produktových variantoch s rôznymi povrchmi a v niekoľkých prirodzených farbách.
Inoutic / Deceuninck

Terrace sú ekonomicky výhodné podlahové dosky s mimoriadne dlhou životnosťou a povrchom so vzhľadom skutočného dreva na pohľad aj na dotyk. Sú mimoriadne odolné proti pošmyknutiu, neštiepia sa a nepukajú. Vyžadujú si len minimálnu údržbu. Podlahové doky sú v ponuke v šiestich prirodzených farbách a v dvoch rôznych povrchových štruktúrach. Možno ich použiť na samostatne stojace terasy, ako súčasť rodinných domov, ale aj pre tvorbu záhradných ciest, na balkóny či ploché strechy.

Terrace Massive sa odporúčajú použiť najmä v okolí bazénov či pre vybudovanie terás najrôznejších tvarov. Ponúkajú maximálnu flexibilitu, pretože masívne podlahové dosky nemajú žiadne duté komory. Ich prednosťou je, že sa jednoducho režú a tvarujú, rovnako ako drevo, avšak oproti nemu sú odolnejšie a majú dlhšiu životnosť. Terrace Massive je unikátny produkt, ktorý prešiel BROOF testom. Materiál má vysokú požiarnu odolnosť a je odolný aj proti lietajúcim iskrám. Žiadny iný profil na trhu nemá takúto kvalitu. V ponuke je šesť farieb.

 

Masívne podlahové dosky Terrace Massive Pro so vzhľadom ušľachtilého dreva sú potiahnuté tenkou vrstvou polyméru (PVC), ktorá drevoplast chráni pred poškriabaním a škvrnami akéhokoľvek pôvodu. Šancu nemá ani mastnota, čo ocenia najmä milovníci grilovania. Sú to extrémne pevné dosky, preto znesú vysokú záťaž a lepšie odolávajú pôsobeniu vonkajších vplyvov. Podlahové dosky sú vhodné pre všetky terasy a balkóny, tiež pre zastrešené plochy a zimné záhrady. Na výber sú štyri farby, ktoré sa hodia k akémukoľvek štýlu bývania.

Viac sa dozviete na www.twinson.sk

Kategória: Súťaže
Tagy: terasa snov terasy twinson
Zdieľať článok

Diskusia