Čo prináša Perla Ružinova v druhej etape?

20. 06. 2014 Zdieľať

Mestský rezidenčný komplex Perla Ružinova, stojaci medzi Mierovou, Kaštieľskou a Gagarinovou ulicou, spustil predpredaj II. etapy. K rezidenčným vežiam Diamant a Platinum pribudnú ďalšie tri – Rubín, Zafír s plánovaným dokončením jún 2016 a Smaragd, ktorý bude dokončený v septembri 2016.

V ponuke 16 poschodových vežiakov sa nachádza vyrovnaná skladba bytov, zhodne po 52 dvoj- a trojizbových bytov a 58 štvorizbových bytov. Výmery bytov sú prispôsobené aktuálnym potrebám a očakávaniam kupujúcich vzhľadom na koncovú cenu. Obytná plocha bez balkóna začína pri dvojizbákoch na primeraných 44 m2 a pri štvorizbových sa ponúkajú byty do veľkosti 160 m2, najčastejšie ich v ponuke nájdeme s výmerou 75,5 m2. Najlacnejší byt sa predáva za 80 450 EUR a najdrahší za 267 000 EUR.  

Byty sú vzhľadom na priaznivú cenu, vyhľadávanú lokalitu Ružinova, všetku potrebnú občiansku vybavenosť v okolí a dobré dopravné napojenie, vhodné pre mladé rodiny, ale aj pre jednotlivcov, ktorí riešia svoje vlastné prvé bývanie. Dvojizbový byt je pri úrokovej sadzbe 2,5% dostupný už od 318 EUR mesačne *


Čo prináša Perla Ružinova v druhej etape?

1368503
Perla Ružinova

Budovy sú od seba funkčne a prevádzkovo oddelené, prepojené podzemnými garážami a parterom s obchodnou galériou. Vďaka II. etape pribudne pre obyvateľov a návštevníkov na prvých dvoch nadzemných podlažiach ďalších 2 000 m2 určených pre obchodnú galériu, čím sa rozšíri priestor pre nové prevádzky a služby zvyšujúce komfort bývania. Od tretieho do šestnásteho nadzemného podlažia sa v každej veži nachádza 81 bytových jednotiek, pričom na poschodí je umiestnených 6 dvoj- až štvorizbových bytov, každý s vlastným balkónom. 

„Dispozičné riešenia sú užívateľsky veľmi dobre a logicky riešené, pretože sa myslelo na oddelenie dennej od nočnej časti s hygienickým zázemím, navyše sa v bytoch nachádza dostatok úložných priestorov.“, hovorí Michal Zajíček, analytik realitného trhu zo spoločnosti LEXXUS.
Dizajn rezidenčných veží bol navrhnutý tak, aby na jednej strane spĺňal funkčnú predstavu – prepojenie bývania, služieb a oddychu – a na druhej strane, aby vzhľad budov harmonicky zapadol do už existujúcej okolitej zástavby. Výstavbou druhej etapy vznikne ďalší vnútro areálový blok, s oddychovou pešou zónou so zeleňou, čo určite ocenia nielen rodiny s deťmi ale aj jednotlivci, ktorí si radi oddýchnu v peknom a upravenom prostredí. 

Vzhľadom na problematickosť parkovania v Ružinove, budú mať budúci majitelia dostatočný počet parkovacích miest v podzemnej garáži, nielen pre svoje potreby, ale aj pre návštevy. 

Viac informácií o projekte nájdete na Ringo.sk

www.perlaruzinova.sk

*Mesačná anuitná splátka je vypočítaná zo 100% hodnoty nehnuteľnosti s úrokovou sadzbou 2,5% a dĺžkou splácania 30 rokov.

Kategória: Legislatíva a financovanie
Zdieľať článok