Ilustračný obrázok

Vlastné bývanie stojí za to, aby ste si ho adekvátne poistili

21. 05. 2018 Zdieľať

Samotná nehnuteľnosť, ako aj moderné technológie a vnútorné vybavenie rodinných domov či bytov sú pomerne veľkou investíciou. Aby si ju majiteľ mohol v pokoji užívať, mal by si svoj majetok aj poistiť. Vďaka novinke na našom poistnom trhu, ktorá „ide s dobou“, môže každý majiteľ bytu alebo domu uzavretím poistenia HODNOTA DOMOVA len získať...

V súčasnosti už nepostačuje poistenie rodinného domu alebo bytu pre prípad spôsobenia škody nejakým prírodným živlom, zlodejmi či neopatrnosťou členov domácnosti. Do pozornosti vlastníkov nehnuteľnosti sa z hľadiska zvýšených nákladov na náhradu škody dostali „riziká z bežného života“ ako vandalizmus, sprejerstvo či susedské spory. Nové poistenie bývania z portfólia Wüstenrot poisťovne to zohľadňuje a poskytuje výhodne aj poistenie stále obľúbenejších certifikovaných drevostavieb, ako aj špeciálnych stavebných súčastí (solárne panely, klimatizácie). Úplnou novinkou je pripoistenie spoluúčasti, kybernetického rizika (napr. útok pri elektronických platbách) či zneužitia mobilného telefónu. Pribudlo aj predĺženie záruky na spotrebiče (až na 5 rokov), a ako bonus môžu klienti získať napríklad poistenie potravín v chladiacich a mraziacich zariadeniach alebo poistenie nehnuteľnosti a domácnosti až na 6 mesiacov v prípade straty zamestnania. 

Jednoducho povedané, po novom koncipované poistenie nehnuteľnosti, domácnosti a zodpovednosti – HODNOTA DOMOVA – prináša okrem štandardných situácií aj krytie rizík, ktoré si vyžiadala dnešná doba. Poistenie bývania bolo od základov zmenené, aby ešte lepšie krylo potreby klientov a stále častejšie sa vyskytujúce životné situácie súvisiace s bývaním. Vďaka tomu klient uzavretím poistenia HODNOTA DOMOVA získa to, čo by sa mu mohlo v reálnom živote naozaj hodiť a v krízovej situácii to ocení. Už pri dojednaní zmluvy môže získať celkovú zľavu až 30 %, a to aj v prípade poistenia rodinného domu, bytu alebo chaty vo výstavbe. Hodnota domova umožňuje aj poistenie certifikovaných drevostavieb (bez prirážky). Wüstenrot poisťovňa v novom poistení bývania kryje až 33 rizík v poistení nehnuteľnosti, 32 rizík v poistení domácnosti a ešte niečo navyše – poistenie spoluúčasti, zneužitia mobilného telefónu a ďalšie nepríjemné skutočnosti, ktoré môžu napáchať nemalé škody. Poistné krytie HODNOTA DOMOVA sa vzťahuje dokonca aj na kybernetické riziká (ohrozenie virtuálnej identity, útok pri elektronických platbách). Vhod prídu aj nonstop asistenčné služby a široká poistná ochrana aj nad rámec poistenia bývania.

www.wuestenrot.sk *6060 (0850 60 60 60)

ZDROJ PR článok spoločnosti Wüstenrot poisťovňa, a.s.

Kategória: Legislatíva a financovanie
Zdieľať článok