Bratislavčania sa môžu tešiť na bývanie so všetkým na dosah

13. 11. 2018 Zdieľať

Túžite po domove, ktorý by do bodky spĺňal vaše náročné predstavy? Ak vám v žilách pulzuje mestská krv, určite hľadáte také bývanie, kde budete mať všetko poruke. Prinášame vám preto pár tipov, čo by nemalo chýbať v okolí, aby ste sa na novom mieste cítili komfortne.

Pekáreň s čerstvým tovarom

Dokáže vás cez víkend vytiahnuť z postele vôňa čerstvého pečiva? Pokiaľ si strikne nepočítate všetky kalórie alebo nepatríte medzi breathariánov, potom pekáreň vo vašom okolí určite oceníte. Voňavý chlieb, chrumkavé žemle a chutné koláče si môžete dopriať kedykoľvek vám prídu na chuť. Ranná zástavka v Naglreiter, pekárni s dôrazom na ručnú výrobu a surovinami od lokálnych dodávateľov, sa postará o príjemný štart do nového dňa. 


Bratislavčania sa môžu tešiť na bývanie so všetkým na dosah

2290759
isifa/shutterstock

Obchod s potravinami

Preferujete menšie obchody pred preplnenými supermarketmi a radi nakupujete na farmárskych trhoch, v bio obchodoch alebo špecializovaných predajniach? Podobný sortiment nájdete aj v Starom Otcovi, predajni s poctivými slovenskými potravinami od malých a stredných dodávateľov. Ak sa staráte o svoj zovňajšok a driete vo fitness centre, na tanieri potrebujete mať aj poriadnu porciu kvalitných bielkovín. Vtedy poteší, ak máte na dosah Mäso od Romana, tradičné mäsiarstvo s originálnym prístupom. 


Bratislavčania sa môžu tešiť na bývanie so všetkým na dosah

2290761
isifa/shutterstock

Útulná kaviareň

Kaviareň blízko vlastného bytu je vždy výhra. Pre vaše návštevy, aj pre vás. Najmä, ak sa považujete za vášnivého kávičkára a pri myšlienke na zalievaného „turka“ vás striasa. Ideálne je mať v blízkosti takú kaviareň, v ktorej nájdete kvalitnú výberovú kávu z čerstvo namletých zŕn, prívetivé prostredie a milý personál. To všetko spĺňa kaviareň Urban Cafe, ktorej prostredie je okrem iného ideálnym miestom na stretnutia s priateľmi, popracovný relax alebo príležitostný home office. 


Bratislavčania sa môžu tešiť na bývanie so všetkým na dosah

2290771
isifa/shutterstock

Zdravotná starostlivosť

Nikto nerád stráca čas u lekára. Keď ale dôjde k najhoršiemu, je dobré mať ho v blízkosti domova. Ešte lepšie, ak sa v okolí nachádza aj lekáreň, aby ste škriabanie v krku vedeli stopnúť v zárodku. V uponáhľanej dobe vás navyše poteší, ak sa u lekára môžete objednať na konkrétny termín a vyhnúť sa nezmyselnému čakaniu. Na takomto systéme funguje Praktická Ambulancia, v ktorej dostanete kompletnú starostlivosť na vysokej úrovni. 


Bratislavčania sa môžu tešiť na bývanie so všetkým na dosah

2290763
isifa/shutterstock

Opravovňa a predajňa bicyklov 

Ste naladení na ekologickú vlnu a desia vás štatistiky o znečisťovaní životného prostredia? Potom veríme, že auto minimálne cez víkend meníte za ekologický dopravný prostriedok, bicykel. Okrem priaznivého vplyvu na zdravie sa vyhnete dopravným zápcham, odreagujete sa a ušetríte čas aj peniaze. Ak chcete zmenu alebo potrebujete bicykel opraviť, odporúčame vám predajňu Bike&City, v ktorej nájdete širokú ponuku bicyklov a príslušenstva.


Bratislavčania sa môžu tešiť na bývanie so všetkým na dosah

2290769
isifa/shutterstock

A nakoniec najdôležitejšia otázka. Je vôbec možné nájsť všetky tieto benefity na jednom mieste?

Áno, v očakávanom projekte Urban Residence.

A nájdete tu toho oveľa viac. Napríklad salón krásy, potraviny, banku, kaderníctvo alebo bytovú správu, to všetko môžete mať na dosah ruky. Len desať minút chôdze od centra Bratislavy vyrastá Urban Residence, ktorý ponúka nielen výnimočné, ale najmä dostupné bývanie pre mestského človeka. Predstavuje dokonalú kombináciu moderného života, pekného prostredia a výhodnej ceny. Ak teda milujete mesto, jeho pulz a najmä chcete mať všetko na pár krokov od vlastného bytu, toto miesto je pre vás to pravé. 

Viac informácií o projekte nájdete na stránke www.urbanresidence.sk

ZDROJ: PR článok spoločnosti LUCRON GROUP, s.r.o.

Kategória: Legislatíva a financovanie
Tagy: kaviareň pekáreň potraviny Urban Residence
Zdieľať článok