Rozbaľte bez obáv svoje bývanie

02. 04. 2009
Zdieľať

Informácie o ekonomickej kríze sa na nás v posledných mesiacoch valia z každej strany. Noviny denne prinášajú palcové titulky o neistej dobe, ktorá nás čaká. Ak práve rozmýšľate nad riešením vášho bývania, možno si kladiete otázky, ako ďalej.

— Komerčná prezentácia spoločnosti Československá obchodná banka, a.s. —

Špecialista na bývanie pre vás pripravil bezpečné riešenie – protikrízový balíček, ktorý sa jednoducho prispôsobí vašim potrebám. Aj vďaka tomu, že ČSOB poskytuje hypotéky až do 100 % hodnoty nehnuteľnosti a službu „Bez dokladovania príjmu“ až do 50 % hodnoty nehnuteľnosti, sa môžu vaše očakávania zmeniť na realitu.

Hypotéka v pokoji s protikrízovými benefitmi

Ak plánujete kúpu bytu alebo výstavbu rodinného domu, ČSOB vám ponúka bezpečnú a dostupnú hypotéku, ktorá sa prispôsobí vašim potrebám a životným situáciám.

S výhodami protikrízového balíčka si môžete vybrať variant, ktorý vám presne sadne. Ak potrebujete zmeniť dĺžku splatnosti úveru alebo obdobie fixácie úrokovej sadzby, ČSOB vám to umožní. Chceli by ste splatiť celý úver alebo uskutočniť mimoriadnu splátku bez obmedzenia výšky? Ani toto nie je problém, rovnako ako zmena dátumu splátky úveru.

Myslíme aj na mimoriadne situácie, ktoré môžu nastať. Pokojne požiadajte o odklad splátok alebo si úver poistite. Máte možnosť si vybrať zo širokej ponuky atraktívnych úrokových sadzieb s možnosťou fixácie aj na dlhšie obdobie, čo vám zabezpečí dlhodobo rovnakú výšku mesačnej splátky. Protikrízový balíček od ČSOB sa ľahko a pružne prispôsobí vašim potrebám. S nami dobehnete do cieľa aj počas ťažkého obdobia.

Informácie o hypotéke a protikrízovom balíčku získate v ktorejkoľvek pobočke ČSOB a ISTROBANKY. V prípade otázok zavolajte na infolinku 0850 111 777 alebo kliknite na www.csob.sk.

Kategória: Legislatíva a financovanie
Tagy: ČSOB hypotéka úver
Zdieľať článok

Diskusia