Fasádne obklady pre dom s charakterom

27. 05. 2014 Zdieľať

Vytvoriť z bežného rodinného domu neprehliadnuteľnú stavbu, možno aj bez zložitých stavebných zásahov. Vhodne zvolený fasádny obklad prepožičia vášmu domu nezameniteľnú črtu. Vyberajte však obozretne. Obráťte sa na osvedčených výrobcov, ktorí vedia deklarované technické parametre aj doložiť certifikátmi.

Známa spoločnosť Inoutic / Deceuninck ponúka na našom trhu dva varianty kvalitných fasádnych obkladov pre nevšedný vzhľad domu. Zákazník si môže vybrať prémiové riešenie v podobe vonkajších obkladov z kompozitného materiálu Twinson Premium (O-Wall). Tento variant predstavuje svojím vzhľadom a kvalitou bezúdržbovú alternatívu k dreveným fasádnym obkladom.

Zákazníka, ktorý túži po netradičnom vzhľade domu za výhodnú cenu, určite zaujmú obkladové profily Standard z kvalitného PVC. Oba materiály spĺňajú všetky požiadavky na vysokú odolnosť a stálofarebnosť bez ohľadu na striedanie klimatických období. „Najväčšou prednosťou oboch materiálov je kombinácia atraktívneho vzhľadu, kvality a minimálnych nárokov na údržbu,“ vyzdvihuje Ondřej Fridrich, marketingový manažér spoločnosti Inoutic.


Fasádne obklady pre dom s charakterom

1351291
Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

Obklad Twinson Premium pre exkluzívne fasády

Obkladový systém Twinson Premium (predtým O-Wall) vzniká vyváženým pomerom drevnej hmoty a kvalitného PVC. Vyznačuje sa nielen prirodzeným vzhľadom dreva, ale aj vysokou odolnosťou a stálofarebnosťou. Vďaka jeho kompatibilite so všetkými obvyklými fasádnymi zatepľovacími systémami sa uplatní na všetkých typoch výstavby (bežná, nízkoenergetická či pasívna stavba).

Pôvodný vzhľad si obklad zachová bez olejovania a impregnovania. Twinson Premium je dostupný v štyroch jemných prírodných odtieňoch: sladké drievko, kôra a rašelina, ako novinka: bridlica). 
Systém montáže vo forme odvetrávanej fasády zabezpečuje odvod vlhkého vzduchu za obkladom, čím sa podporuje nielen dlhá životnosť fasády, ale aj zdravá mikroklíma budovy. 

Montáž obkladových dosák je veľmi jednoduchá a rýchla. Unikátny systém plastových spojok jednoducho a elegantne rieši dilatáciu obkladových dosiek. Široká škála ukončovacích profilov zabezpečuje diskrétne ukončenie fasády.


Fasádne obklady pre dom s charakterom

1351283
Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

Fasádne profily z PVC – výhodná alternatíva

Fasádne obkladové profily Standard z kvalitného PVC sú vhodnou voľbou, najmä pri napätom rozpočte. Spoločnosť Inoutic má dlhoročné skúsenosti so spracovaním PVC, ktoré uplatňuje aj pri výrobe fasádnych obkladových profilov. Výsledkom tejto snahy sú obkladové profily, ktoré spoľahlivo chránia akúkoľvek budovu pred vplyvmi počasia a UV žiarením. Navyše, ponúkajú vysoký komfort z hľadiska starostlivosti a údržby. Materiál možno 100 % recyklovať, vďaka čomu je mimoriadne šetrný k prírodným zdrojom.

Spoločnosť Inoutic ponúka tieto fasádne systémy v širokej škále ôsmich matných farebných odtieňoch. Navyše si možno vybrať medzi dvoma povrchovými úpravami – hladké (s úžitkovou šírkou 150 mm) alebo štruktúrované prevedenie (s úžitkovou šírkou 300 mm). To otvára priestor pre individuálne prevedenie, ktoré uspokojí každého investora. 

Montáž profilov je mimoriadne jednoduchá. Výhodou je ich nízka hmotnosť a montáž na drevené podkladové profily systémom pero-drážka. Fasádny obklad z PVC profilov oslovuje výhodnou cenou za kombináciou atraktívneho vzhľadu, dlhej životnosti a minimálnych nárokov na údržbu.

Viac informácií nájdete na www.inoutic.sk.

Kategória: Steny a fasády
Tagy: obklad
Zdieľať článok