Firma SERVIS CLIMAX dosiahla rekordného obratu

30. 10. 2013 Zdieľať

" Aby boli zákazníci spokojní , snažíme sa im ponúknuť riešenie na mieru a následne prijať ich objednávky , zaistiť nákup materiálu , vyrobiť tovar a dopraviť ho k zákazníkovi . V júli sa tak jednalo o celkový mesačný objem 74 , 6 mil Kč , čo považujeme za veľmi zaujímavé číslo . V prípade mnohých stredných firiem sa jedná o celoročné , niekedy aj nedosiahnuteľný obrat , " komentuje úspech firmy vedúci oddelenia predaja Ing . Filip Rejchrt .

Export v minulom roku tvoril 57 % z obratu spoločnosti . Medziročne v rokoch 2011 a 2012 došlo k nárastu o 7 % . Toto číslo sa stále zvyšuje . Za prvý polrok tohto roka predstavoval podiel exportu 61 %

V súčasnej dobe má firma s očakávaným ročným obratom okolo 655 miliónov Kč  a 330 zamestnancov . Aj cez silnú tuzemskú a zahraničnú konkurenciu si SERVIS CLIMAX  dlhodobo buduje svoje meno a svojimi kvalitnými výrobkami , servisom a cenou získava stále väčšie množstvo zákazníkov .

SERVIS CLIMAX a.s. je najväčší český výrobca žalúzií , roliet , markíz a sietí proti hmyzu . Na slovenskom trhu pôsobí od roku 1996 . Vyvíja , vyrába a dodáva široký sortiment vonkajšie a vnútorné tieniacej techniky . Disponuje rozsiahlou sieťou značkových predajní , regionálnych zástupcov a zmluvných partnerov . Ich prostredníctvom sú výrobky inštalované v objektoch konečných užívateľov , vrátane presného zamerania , montáže , i následného servisu . Už po štvrtýkrát bola firma vyhodnotená v súťaži “ Českých 100 najlepších “ . Pri výrobe kladie dôraz na výber komponentov a spôsob spracovania . Na svoje výrobky ponúka 4-ročnú záruku . V roku 2012 predstavoval ročný obrat 625 mil. Kč  a firma zamestnávala 300 osôb . 


Firma SERVIS CLIMAX dosiahla rekordného obratu

1263684
Climax

Viac na : www.climax.cz

Kategória: Okná
Zdieľať článok