Je tu nová generácia plastových okien

23. 03. 2020
Zdieľať

Kvalita okien Realtherm spočíva v jej výrobe, ktorá sa uskutočňuje v jednej z najmodernejších výrobní Strednej Európy a v kvalite PVC okenných a dverových profilov od popredného európskeho výrobcu Deceuninck. Vďaka týmto dvom faktorom zaručuje spoločnosť Realtherm špičkovú kvalitu.

Výrobňa sa neustále inovuje, ročne sa nakupujú nové stroje, ktoré automatizujú a garantujú presnosť výroby. V ponuke spoločnosti Realtherm nájde zákazník maximálnu kvalitu vždy za nižšiu cenu, akoby očakával.



vchodové dvere, plastové dvere, platové okná
Realtherm Slovakia

Pasívne domy

Pri výstavbe takéhoto typu domov sú zo začiatku vyššie finančné výdavky, avšak v budúcnosti sa môžu viacnásobne vyplatiť, ba pri kvalitne odvedenej práce z kvalitných materiálov aj môžeme zabudnúť na výdavky na kúrenie. Únik tepla sa rozdeľuje do 4 častí, percentuálne takto: strecha 25%, výplne otvorov 25%, steny 35% a podlaha 15%. Takže s výberom okien Evolution od spoločnosti Realtherm si môžete byť istý, že únik tepla cez výplne otvorov zminimalizuje maximálne. 



vchodové dvere, plastové dvere, platové okná
Realtherm Slovakia

Predstavujeme Vám plastové okná luxusnej kvality za prijateľnú cenu! 

Špičková kvalita, ktorú si môžeme dovoliť a navyše nám ušetrí ešte aj v budúcnosti. Skvelá voľba pre Vás, ak chcete dlhodobo znížiť Vaše účty na kúrenie alebo hľadáte dokonalé okná pre Váš pasívny dom.  

Bezmála jedinečný na trhu s 50 mm širokým zasklením, v troch vrstvách, čo umožňuje extrémne nízky prenos tepla (Ug = 0,5). A tak plne spĺňa prísne energetické požiadavky moderných novo postavených domov. Ich základňu tvorí 6 vzduchových komôr so zasklievacou kotvou umiestnenou v hĺbke 25mm a štvornásobné tesnenie. Zabudnite na zahmlené okná! 25 mm hlboko zapustené sklo do krídlového profilu zabraňuje zahmlievaniu okien a optimalizuje tepelné straty.  

Pokojné, tiché bývanie je snom nás všetkých, a preto je dôležité pri výbere okna, dbať na jej zvukovú izoláciu. Kľúčovým faktorom plastových okien je správna schopnosť potlačenia hluku. Hlukové znečistenie je v súčasnosti na celom svete bežnou témou. Môžeme ho znížiť vhodným výberom výplne otvorov. Okná Evolution sú odporúčané na obzvlášť hlučné obytné prostredia, ich zvuková izolácia je až do 46 dB. 

Priznajme si, bezpečnosť je tiež dôležitým faktorom pri výbere plastových okien. Dupľovane upevnené zasklievacie lišty a štvornásobný bezpečnostný uzatvárací systém uisťujú majiteľa o bezpečnom bývaní. Nemajte strach o Vašu rodinu a hmotné veci, žite pokojne s oknami Evolution od Realtherm.  

Farebne sú dostupné až v 40 štýlových dekorfólií. A dokonca v prípade individuálnych požiadaviek s vonkajším hliníkovým krytom – Aluclip v ľubovoľných farbách. A navyše u tohoto výrobcu aj so špeciálnym sivým profilovým telesom.  



vchodové dvere, plastové dvere, platové okná
Realtherm Slovakia

Evolution vchodové dvere 

Elegantný vzhľad, profesionálny dizajn. Plastové vchodové dvere, ktoré boli plánované na 20 rokov používania. Dvere vyrobené v špičkovej kvalite vo výrobni, kde je kvalita samozrejmosťou. Vďaka automatizovaným strojom a precízite zamestnancov je každý výrobok kúskom kvality. Sú vyrobené tak, aby sa prispôsobili najvyšším nárokom zákazníkov. Zabudujte si dvere Evolution, ušetrite pri kúrení a bývajte v bezpečí.  

Spojte sa s prírodou, vďaka panoramatického výhľadu priamo z Vášho domu. Spoločnosť Realtherm ponúka systém zdvižno-posuvných dverí, ktoré dokonalo spájajú vonkajší a vnútorný priestor, pozrite si ich ponuku na www.realtherm.sk/produkty/systém-zdvizno-posuvnych-dveri

Žiadny kompromis na úkor kvality oproti cene. Toto sú výrobky spoločnosti Realtherm najvyššej kvality. Viac podobných kvalitných produktov nájdete na stránke www.realtherm.sk a rovno si môžete aj vyžiadať nezáväznú cenovú ponuku.

Navyše naše produkty vyrábame z recyklovateľného PVC alebo sú už priamo vyrobené z recyklovaného PVC, prispievame tak k ochrane prírodných zdrojov. 

ZDROJ PR článok spoločnosti Realtherm Slovakia s.r.o.

Kategória: Dvere, brány Okná
Tagy: plastové okná vchodové dvere
Zdieľať článok

Diskusia