Titanium Plus – plastové okno s dizajnom kovu

17. 10. 2008 Zdieľať

Kvalitu plastového okna určuje predovšetkým to, čo sa skrýva vo vnútri plastových rámov.

Spoločnosť Deceuninck prináša na slovenský trh šesťkomorový profilový systém Inoutic Prestige s technológiou povrchovej úpravy Titanium Plus, ktorá oknám dáva kovový vzhľad. Architektom a projektantom tak prináša voľnosť v tvorbe, lebo nie sú limitovaní bielym vzhľadom kvalitných plastových okien.

Trblietavý hliníkový vzhľad je pri profiloch Titanium Plus dosiahnutý vďaka povrchovej úprave fóliovaním. Špeciálna fólia obsahuje maličké častice metalického pigmentu, ktoré odrážajú svetlo a dodávajú profilu lesk toľko cenený pri hliníkových oknách.


Titanium Plus – plastové okno s dizajnom kovu

169564

Plastové okná Inoutic Prestige vďaka kvalitnému profilu s technológiou Titanium Plus ponúkajú vynikajúce tepelno-izolačné vlastnosti, rovnako ako dobrú zvukovú izoláciu. Zároveň je možné si vybrať z množstva tvarov od skosených až po zaoblené a vyhovieť tak náročným požiadavkám projektov novostavieb aj rekonštrukcií starších budov.

Fólia Titanium Plus, ktorou sú vybavené okenné profily, nielen dodáva oknu kovový vzhľad typický pre hliníkové okná, ale vyniká aj vysokou odolnosťou voči poveternostným vplyvom a zachováva si stály vzhľad. Fólia je teplotne stabilná a odolná voči UV žiareniu.

Vlastnosť Anti-graffiti garantuje jednoduchú údržbu, lebo fólia bola vyvinutá špeciálne pre okenné profily Inoutic, a obe plastové vrstvy majú nízke povrchové pnutie a dajú sa tak poľahky očistiť. V ponuke sú tri farebné varianty Hliníkovo biela, Hliníkovo sivá a Grafitovo čierna.

Okenné profily Titanium Plus ponúkajú povrchovú optiku vysoko kvalitného hliníka, toľko vyhľadávanú pri modernom dizajne stavieb. Disponujú však vlastnosťami typickými pre plastové okná. Majú výborné tepelno-izolačné vlastnosti, vynikajú dlhou životnosťou aj tvarovou variabilitou a vďaka hliníkovej vrstve dodávajú oknám luxusný kovový vzhľad. Prinášajú tak projektantom a architektom nové možnosti ako využiť technický vzhľad hliníkového okna a pritom zachovať výhody okien plastových.

Viac informácií získate aj na www.okno-centrum.sk.

Kategória: Okná Stavba a rekonštrukcia
Tagy: okná plastové okná
Zdieľať článok