Okná, ktorých tepelná izolácia sa rovná izolácii 80 cm tehlovej steny

03. 11. 2009
Zdieľať

Známe príslovie hovorí, že Lepšie je nepriateľom Dobrého… Tak ako v ostatných odvetviach ľudskej činnosti, aj v oblasti výplní otvorov, teda okien a dverí, je snaha o Lepšie neustálym motorom vývoja.

— Komerčná prezentácia spoločnosti UNITEAM —


Okná, ktorých tepelná izolácia sa rovná izolácii 80 cm tehlovej steny

224745

Budúcnosť sa nazýva inteligentné inžinierstvo
Čo si pod týmto pojmom predstaviť ? Azda najzrozumiteľnejšie – víťazstvo ducha nad hmotou, kvality nad kvantitou či v našom prípade – rozumných konštrukcií nad riešením s množstvom zbytočných komôr. Tak ako s 8 kolesami nebudete mať lepšie auto, ani počet komôr nerozhoduje o kvalite okna. Rovnako ako v prípade 8-kolesového auta je aj nadbytočné množstvo komôr kontraproduktívne. Jednoducho, neplatí, že ak je niečoho viac, je to automaticky lepšie.

Odpoveďou na čoraz väčšie požiadavky na úsporu energie sú okná UNITEAM zo systému Trocal 88+. Systém, ktorého tepelná izolácia je rovnaká ako izolácia tehlovej steny s hrúbkou 80 cm. S použitím štandardného trojskla je tepelná izolácia celého okna ekvivalentná tehlovej stene  s hrúbkou 110 cm.

Čo sme na to potrebovali? Konštruktérsky um, 88 mm stavebnej hĺbky a šesť komôr.Neexistuje nič, čo dnešná okenná technika pozná, dokáže a dosahuje, a my by sme to nevedeli splniť. Okná na výšku celého poschodia? Farebné okná na výšku celého poschodia??? Ešte k tomu do pasívneho domu? Navyše so štíhlym a variabilným dizajnom?

Áno, ste tu správne, ste v UNITEAM-e, v spoločnosti, ktorá premení vaše predstavy na skutočnosť.Ak si pomyslíte, že taký výkon musí stáť veľmi veľa peňazí, je aj to príjemný omyl. Presvedčte sa sami! Rovnako ako to urobil rada ľudí pred vami – dnes naši spokojní zákazníci.

Navyše sa naše okná UNITEAM 88+ dajú ľahko opraviť a recyklovať. Na ich vytvorenie sme siahli ku klasickej konštrukcii, ktorú sme sofistikovaným spôsobom dotiahli na vrchol možného. Výhody pre vás? Žiadne vlepovanie skla do krídla na zabezpečenie jeho stability, čo v konečnom dôsledku znamená, že pri poškodení krídla či rozbití skla je nevyhnutné meniť celé krídlo (za zodpovedajúce náklady), a v budúcnosti nastáva problém s ich odstránením a recykláciou (prakticky nemožné ekologické triedenie materiálov). Žiadne exotické materiály, a teda ani v tomto prípade nijaký problém do budúcnosti s odstránením takýchto okien a ich recykláciou. U nás ste vždy na správnej ceste.

Presne tak, ako očakávate. Tak… Vitajte u nás… Vitajte v UNITEAM-e!

Kategória: Okná Stavba a rekonštrukcia
Tagy: okná uniteam
Zdieľať článok

Diskusia