Počítač uľahčí výber interiérových dverí

03. 05. 2012 Zdieľať

Vyberáte nové dvere do svojho bytu? Skôr, než začnete chodiť po obchodoch, skúste využiť výhody informačnej diaľnice 21.storočia. Aplikácia spoločnosti SOLODOOR vám dá možnosť zabudnúť na zdĺhavé vybavovačky, a tie pravé dvere nájsť vďaka počítaču a internetu.

— Advertorial spoločnosti SOLODOOR a.s., —

Aplikácia nazvaná konfigurátor dverí prístupná na adrese www.solodoor.cz umožňuje jednoducho sa orientovať v širokej škále modelov a zostaviť si dvere podľavašich predstáv. V konfigurátore môže užívateľ kombinovať rôzne modely, dezény povrchu (CPL, fólia, dyha a pod.), typ presklenia, ďalšie doplnky a technické podrobnosti (rozmer dverí, pravé alebo ľavé dvere, obložkové zárubne). Zákazník tak okamžite získa dokonalý obrázok dverí a prehľad o cene zvolenej zostavy.


Počítač uľahčí výber interiérových dverí

1093931
Solodoor a.s.

Vizualizácia dverí v interiéroch

Vizualizácie dverí v interiéroch (ktoré „behajú“ tiež na stránke www.solodoor.cz) posúvajú možnosti výberu dverí ešte o míľový krok ďalej. Pomocou aplikácie totiž môžete posúdiť, ako určitý model dverí vyzerá priamo v kuchyni, obývačke, spálni či na chodbe. Obidve aplikácie sú prepojené, takže zvolenú zostavu v konfigurátore možno následne zobraziť priamo v interiéri bytu. Vo vizualizáciách je teraz k dispozícii celkom 8 rôznych variantov interiéru. V každom interiéri môže užívateľ meniť farbu stien a podláh a zároveň sledovať, ako táto farebná úprava ladí s dverami. Alebo sa ponúka i opačný postup – ku zvolenej farbe steny alebo podlahy je možné hľadať v sortimente SOLODOOR tie najkrajšie dvere. Pre zvolenú optimálnu voľbu je potom možné v konfigurátore nájsť odpovedajúcu cenu.


Počítač uľahčí výber interiérových dverí

1093928
Solodoor a.s.

Snehobiely POLAR

V konfigurátore a vizualizáciách si môžete vyskúšať celý rad modelov. Začnite napríklad tohtoročnou horúcou novinkou – modelovým radom POLAR, ktorý prináša klasickú, ale stále originálnu sviežu a v mnohých interiéroch bezkonkurenčnú bielu farbu dverí. Exkluzívny rad POLAR tvoria biele profilované dvere s vysokým kvalitným lakovaným pololesklým povrchom na veľmi odolnej HDF doske. Zaujímavým grafickým prvkom sú zvislé či vodorovné frézované drážky na povrchu dverí.

Štruktúrované povrchy dverí

Svetový hit s mimoriadne atraktívnym vzhľadom predstavujú takzvané štruktúrované povrchy, ktoré verne napodobňujú prírodný vzhľad dreva. Špeciálny povrch SOLO 3D spoločnosť SOLODOOR  prvýkrát predstavila pri svojom modelovom rade GABRETA.


Počítač uľahčí výber interiérových dverí

1093927
Solodoor a.s.

K trojrozmernému povrchu vo variantoch eben, bambus a cremeline pridali v SOLODOOR možnosť voľby z deviatich variantov fólie (napríklad orech, dub, jelša). Rad GABRETA, ktorý okrem exkluzívnych verzií povrchu charakterizuje tiež decentné presklenie, sa udomácnil v strednej cenovej kategórii, svojím dizajnom a kvalitou však zamieril o triedu vyššie. Preto si získal u zákazníkov mimoriadnu obľubu. Na neustále rastúcu popularitu radu GABRETA zareagovala spoločnosť SOLODOOR podstatným rozšírením ponuky povrchu. Dvere GABRETA je tak možné získať vo všetkých variantoch odolných CPL povrchov. Zákazníci majú k dispozícii ďalších 14 nových možností voľby dezénu dverí GABRETA, napríklad prevedenie buk, dub, kalvados, čerešňa, dub priečny, ale aj jednoduchú bielu či šedú farbu.

Ale tou najdôležitejšou správou je, že dochádza k rozšíreniu ponuky o celkom nové štruktúrované povrchy SOLO 3D, a to vo variantoch dub prírodný, dub bielený a casino.

Okrem radu GABRETA navyše SOLODOOR rozšíril ponuku týchto elegantných štruktúrovaných povrchových úprav napríklad i na modelové rady SONG, STYL, EXCELENT či SONET.

Takže skôr, než sa vydáte zháňať nové dvere po predajniach, skúste si najprv v teple a pokoji domova „zasurfovať“ v konfigurátore a vizualizáciách na stránke www.solodoor.cz a objaviť dvere svojich snov!

Kategória: Dvere, brány Stavba a rekonštrukcia
Tagy: Solodoor
Zdieľať článok