Celohladké vchodové dvere série ENTRY

09. 04. 2013 Zdieľať

Spoločnosť PERITO – tradičný líder v oblasti výroby vchodových dverí, dlhodobo udávajúci trend v podobe implementácie nových materiálov a špičkových výrobných technológii, si vám opäť dovoľuje ponúknuť novinku – celohladké vchodové dvere série ENTRY z materiálu GFK.

— Advertorial spoločnosti PERITO s.r.o. —

Ide o sklolaminát (Glasfaserverbundwerkstoff) – jeden z najkvalitnejších materiálov na trhu, ktorý je vhodný na statické, vysokozaťažiteľné konštrukcie. Preto ho priamo odporúčajú renomovaní výrobcovia dverných profilových systémov ako komponent, ktorý sa vyznačuje mimoriadnymi charakteristickými vlastnosťami. Tie ho predurčujú na veľmi kvalitný konštrukčný prvok plastových dverí. Ide o tieto vlastnosti:
rozmerová a tvarová stabilita (tvarová pamäť)
vysoká bezpečnosť vďaka odolnosti proti prierazu (spevnenie sklenenými vláknami)
odolnosť proti teplotným rozdielom (rozpätie –50 až +130 °C)
veľmi dobrá prilnavosť (lakovanie RAL a laminovanie drevodekormi)
veľmi dobrá opracovateľnosť (rezanie, drážkovanie atď.)
nízka hmotnosť (ľahší ako ostatné bežne používané materiály)
vysoká pevnosť (konštrukčný prvok)
dlhá životnosť (materiál tretej generácie)
veľmi dobré tepelnoizolačné vlastnosti (hodnota súčiniteľa prechodu tela U: dvere s hrúbkou od 40 mm – U = 0,79 W/(m2 . K) až do 70 mm – U = 0,46 W/(m2 . K))
hodnoty nepriezvučnosti Rw sa pohybujú od 24 do 30 dB v závislosti od hrúbky dverí

Celohladké vchodové dvere série ENTRY

Celohladké vchodové dvere série ENTRY
PERITO, s. r. o.


Celohladké vchodové dvere série ENTRY

Celohladké vchodové dvere série ENTRY
PERITO, s. r. o.

Celohladké vchodové dvere série ENTRY z materiálu GFK sú riešené celoplošným prelepením plastového rámu krídla z exteriérovej strany a tvoria tak kompaktný celok, ktorý znesie tie najprísnejšie kritériá v zmysle pevnosti, pružnosti a dlhej životnosti aj pri dlhodobo nadpriemernej záťaži. Široká variabilita možností vo farebných vyhotoveniach i doplnkoch (eloxované zapustené rámčeky, frézované drážky, typy zasklení, ozdobné motívy atď.) je limitovaná len vašou fantáziou a potrebami. 
 
Staňte sa aj vy členmi veľkej rodiny PERITO a doprajte si jedinečný produkt v súzvuku ladných tvarov a vysokej kvality – celohladké vchodové dvere série ENTRY z materiálu GFK, ktoré vám budú verne slúžiť po celý život.
 
Kategória: Dvere, brány
Zdieľať článok