Dvere ako súčasť interiéru – tak trochu iné riešenie

29. 04. 2013 Zdieľať

Mnoho ľudí pri kúpe dverí prihliada nielen na to, aký majú vzhľad a či zapadajú do ich útulného domova, ale i na to, aké sú ich vlastnosti. Dvere nemeníme každý rok, ale stávajú sa solitérom miestnosti na niekoľko desaťročí, preto si ich vyberte starostlivo a dajte si záležať na kvalite. Dvere FerreroLegno vám ju poskytnú.

— Advertorial —

Líder v oblasti interiérových dverí ponúka široký sortiment  na takej úrovni, aby uspokojil požiadavky každého zákazníka. Samozrejmosťou je systém dvojitého skla, ktorý vpustí do miestnosti svetlo a zároveň ju izoluje od hluku, alebo technológia silent system, ktorá zaručuje tiché zatváranie dverí. Všetky moderné dvere spoločnosti FerreroLegno sú vďaka dokonalému spracovaniu osobité a zákazník má možnosť neobmedzeného výberu nielen na internetových stránkach spoločnosti, ale aj v showroomoch v Prahe, Brne, Ostrave, Pardubiciach  a najnovšie už aj na Slovensku v bratislavskom showroome – dvere.eu
 
Filozofiou spoločnosti FerrreroLegno je ponúknuť predovšetkým také dvere, ktoré nielenže splnia estetické požiadavky, ale vyniknú predovšetkým svojím jedinečným spracovaním. Vďaka mimoriadne kvalitným materiálom, remeselníckej zručnosti a matematickej presnosti dokážu uspokojiť aj toho najnáročnejšieho klienta. Všetko s ohľadom na životné prostredie a s dizajnom made in Italy , v ktorom sa spája kvalita, cena a životnosť interiérových dverí.

Dvere ako súčasť interiéru – tak trochu iné riešenie

1213150
dvere.eu, s. r. o.

6 EKODÔVODOV VYBRAŤ SI DVERE FERREROLEGNO

1. Surovina na výrobu

Na výrobu dverí FerreroLegno je použité drevo výlučne z lesov  opatrených certifikátom FSC, spoločnosť teda kladie dôraz na kvalitu výrobkov bez negatívneho vplyvu na prírodu. Označenie FSC identifikuje všetky výrobky, ktoré obsahujú drevo pochádzajúce z lesov spravovaných zodpovedným a správnym spôsobom v súlade s prísnym ekologickým, sociálnym a hospodárskym štandardom.

Dvere ako súčasť interiéru – tak trochu iné riešenie

1212770

2. Použité farby

Na všetky dvere s náterom a lakovaním sa na rozdiel od bežnej praxe aplikujú riedidlá alebo iné produkty výlučne na vodnej báze. Týmto spôsobom zostáva naše ovzdušie čistejšie a odbúrava sa nepríjemný zápach bez negatívneho vplyvu na kvalitu výrobku.

Dvere ako súčasť interiéru – tak trochu iné riešenie

1212718
FerreroLegno

3. Životnosť

Dvere FerreroLegno  majú dlhodobú životnosť. Vďaka tomu nemá ich životný cyklus negatívny dosah na životné prostredie. Na vykurovanie závodu využíva FerreroLegno systém biomasy: pri spaľovaní rastlinných materiálov sa dosiahne vysoký výkon, pričom však vznikne menej emisií oxidu uhoľnatého. Zároveň sa tak obmedzuje použitie neobnoviteľných energetických zdrojov.

Dvere ako súčasť interiéru – tak trochu iné riešenie

1212720
FerreroLegno

4. Energia

Výrobca FerreroLegno neustále pracuje na zlepšení svojich výrobkov a prostredia, v ktorom funguje. Jeho cieľom nie je len vyrábať krásne dvere, ale aj starať sa o prostredie, v ktorom žijeme. Preto v roku 2011 uviedol do prevádzky prvý fotovoltický systém umiestnený na streche so špecifickou  plochou fotovoltických modulov 20 000 m2, zložený z 2 180 panelov kryštalického kremíka. Inštalovaný výkon 534 kW stačí pokryť väčšinu energetickej spotreby v novom závode. Takto sa zabránilo úniku 310 000 kg emisií CO2 do ovzdušia.

Dvere ako súčasť interiéru – tak trochu iné riešenie

1212717
FerreroLegno

5. Odpad

Ďalším z cieľov, ktoré si výrobca FerreroLegno stanovil, je obmedzovanie tvorby odpadu. Aktívne sa zapája do triedeného zberu a vo výrobnom procese recykluje 80 % z celkového množstva vyprodukovaného odpadu.


Dvere ako súčasť interiéru – tak trochu iné riešenie

1213151
dvere.eu, s. r. o.

6. Papier

FerreroLegno venuje pozornosť spotrebe papiera: vďaka integrovanému informačnému systému je možné zadávať objednávky prostredníctvom internetu. Automatické plánovanie výroby i špedícia tiež významne prispievajú k úspore kancelárskeho papiera. Okrem toho sa vo FerreroLegno používa výlučne papier s certifikátom FSC. 
 
 
Kontakt: 
dvere.eu, s. r. o.
Ružová dolina 21/C, 821 08 Bratislava
Tel: +421 919 222 777
Kategória: Dvere, brány
Zdieľať článok