15 rokov spolupráce TATRAMAT a STIEBEL ELTRON

03. 10. 2019 Zdieľať

Vraví sa, že dobré veci trvajú krátko. My z firmy Tatramat si to nemyslíme. Práve naopak! 15-ročná spolupráca so spoločnosťou STIEBEL ELTRON dokazuje, že dobré veci môžu nielen pretrvávať, ale postupne sa meniť na skvelé.

Dlhoročné partnerstvo, ktoré spojilo tieto dve firmy, prinieslo množstvo benefitov najmä našim zákazníkom. Stabilné zázemie a najmodernejšie technológie nám umožňujú vyrábať produkty najvyššej kvality. A to všetko pod tradičnou značkou s bohatou históriou, ktorej dôverujú zákazníci ako na Slovensku, tak aj v Česku. 

Spájame tradíciu s precíznosťou a kvalitou

Žiadna spolupráca by však nemohla fungovať tak dlho a spoľahlivo, keby obe spoločnosti nezdieľali spoločné hodnoty. V prípade spoločností Tatramat a STIEBEL ELTRON ide o tradíciu, kvalitu a efektívnosť. Každý nový produkt je teda navrhovaný, vyvíjaný a testovaný s ohľadom na ne. 

Spojením tradičnej slovenskej výroby, nemeckej precíznosti a kvality tak vznikajú moderné a efektívne zariadenia, ktoré spĺňajú najvyššie požiadavky. Zároveň dbáme na spokojnosť zákazníka, úsporu energie a ochranu životného prostredia.

Každý zákazník si môže vybrať zo širokej ponuky ohrievačov vody. V portfóliu spoločnosti Tatramat nájdete okrem elektrických, kombinovaných ohrievačov vody aj ohrievače s nepriamym či solárnym ohrevom. Vyrábajú sa v rozličných objemoch od 5 do 500 litrov. Medzi najmodernejšie produkty patrí tepelné čerpadlo pre prípravu teplej vody, ktoré bolo vyvinuté na Slovensku.

Všetky modely sú vyrábané použitím najmodernejších technológií, vďaka čomu dosahujú mimoriadne malý koeficient tepelných strát. Okrem toho môžete byť pripravení na spoľahlivú prevádzku, vysoký komfort používania a nízku energetickú náročnosť. 

Vyhrajte a prispejte na lepšiu budúcnosť

Pri oslave 15-ročného jubilea myslia obe spoločnosti aj na svojich zákazníkov. Bez nich by sme totiž napredovali len veľmiť ťažko. 

Mapujte s nami, koľko funkčných bojlerov Tatramat nájdete v slovenských domácnostiach. Troch z vás odmeníme víkendovým pobytom vo VysokýchTatrách. Stačí nahrať fotku svojho ohrievača do našej galérie


15 rokov spolupráce TATRAMAT a STIEBEL ELTRON

15 rokov spolupráce TATRAMAT a STIEBEL ELTRON
Tatramat – ohrievače vody, s. r. o.

Zapojením sa do súťaže zároveň podporíte kvalitnejšie vzdelávanie. Za každú nahranú fotku prispejeme sumou 1 € na program Lepšia škola, cez ktorý organizácia Človek v ohrození pomáha zlepšiť úroveň vzdelávania na Slovensku. 

ZDROJ PR článok spoločnosti TATRAMAT – ohrievače vody, s.r.o.

Kategória: Energia
Tagy: ohrievače vody
Zdieľať článok