Výkonnejší a šetrnejší kondenzačný kotol za cenu bežného

01. 09. 2008
Zdieľať

Ceny energií stúpajú, každý sa aj pri vykurovaní snaží ušetriť čo najviac. Každá koruna v rodinnom rozpočte je dobrá. Na to treba myslieť ešte pred začiatkom vykurovacej sezóny. Práve to je čas, kedy je nevyhnutná kontrola vykurovacieho systému a úvaha, či kotol, ktorý používame, je naozaj pre nás a pre náš rodinný rozpočet ten najvhodnejší.

—Komerčná prezentácia spoločnosti PROTHERM s.r.o.—

Či je správne nadimenzovaný, či pre nás nemá pripravené nejaké „skryté“ muchy, či by starý klasický kotol nebolo vhodné vymeniť za kondenzačný, ktorý je nielen šetrný k životnému prostrediu, ale úsporný aj pri nákladoch vynaložených na vykurovanie. Na kúpu kondenzačného kotla je teraz ten najlepší čas.

Skalický výrobca kotlov totiž pripravil pre svojich zákazníkov jedinečnú ponuku – ako prvý na trhu zrovnal ceny kondenzačných kotlov s nekondenzačnými, takže za výkonnejší a šetrnejší kotol zaplatíte ako za klasický zdroj vykurovania. Protherm vám teda ponúka úsporný režim kondenzovania zadarmo. Akcia platí od 1.9. do 31.10.

Výmennou zastaraného klasického kotla za niektorý z kondenzačných kotlov Lev od skalického výrobcu kotlov Protherm ušetríte dvakrát: najprv pri zakúpení kotla, a to až 25 % z ceny kotla, druhýkrát 17 až 33 % z nákladov na vykurovanie počas každej vykurovacej sezóny. Využite medzi prvými ponuku, ktorú prináša ako prvý skalický výrobca Protherm.


Viac informácií na www.protherm.sk

Kategória: Energia
Tagy: kondenzačný kotol protherm vykurovanie
Zdieľať článok

Diskusia