Trendom je otváranie bývania do prírody

28. 06. 2016
Zdieľať

Spoločnosť Inoutic reaguje na trend prepájania interiéru s prírodným prostredím. Prináša riešenie pre elegantné rozšírenie dispozície domu do exteriéru.

Prechod medzi interiérom a vonkajším prostredím cez veľkorysú presklenú plochu patrí medzi charakteristické prvky moderných stavieb. Pre ešte väčší prísun denného svetla a krajšie výhľady predstavil Inoutic systém zdvižno-posuvných dverí s novým úzkym rámom. Nový úzky rám zdvižno-posuvných dverí s pohľadovou šírkou len 45 mm zaistí o 10 % viac denného svetla, ktoré vstupuje do interiéru. Umožňuje tak moderné a maximálne presvetlené bývanie. Zdvižno-posuvné dvere Inoutic s úzkym rámom možno kombinovať so všetkými okennými systémami Inoutic – Eforte, Prestige a Arcade. Profil možno tiež opláštiť hliníkovým prekrytím a dosiahnuť tak moderný metalický vzhľad. 


Trendom je otváranie bývania do prírody

1789379
Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

Zdvižno-posuvné dvere sa vyznačujú komfortným ovládaním a sú určené pre vstup na terasu alebo balkón. Bezbariérový prah má nízku výšku, len 15 mm a je vyrobený z hliníka. 

Pre plnohodnotný život na terase

Keď sa podarí efektne prepojiť interiér s vonkajším prostredím, treba tiež zabezpečiť, aby bol život na terase plný pôžitkov. Twinson ponúka riešenia, ktoré odbremeňujú zákazníkov od starostí s údržbou terasy. Kompozitný materiál Twinson (tvorený 50 % dreva a 50 % kvalitného PVC) sa vyznačuje vysokou odolnosťou proti účinkom chemicky upravovanej vody, vysokej prevádzkovej záťaži spôsobenej chôdzou, ale aj proti vzniku plesní. Vďaka protišmykovej úprave ide o ideálny materiál pre pokrytie plôch v okolí bazénov a vodných plôch. Bonus k letnej pohode predstavuje jeho nenáročná údržba. Z času na čas ho stačí prestriekať prúdom čistej vody z vysokotlakového čističa.

Terasa pre každý rozpočet

Na pokrytie terás s malými rozmermi alebo na balkóny je vhodný cenovo výhodný variant Twinson Basic. Dodáva sa v troch základných farbách a v dvoch povrchových úpravách s hladkou štruktúrou alebo s jemným drážkovaním. 


Trendom je otváranie bývania do prírody

1789373
Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

Systém Twinson Terrace je vhodný na stavbu terás s menšou plochou najmä v rodinných domoch, ale aj na stavbu záhradných chodníčkov či vonkajších schodov. Twinson Terrace+ vhodný pre realizáciu terás väčších rozmerov, ktoré sú vystavené vysokej záťaži chôdzou. Masívne terasové dosky Twinson Massive sú v celom objeme plné a jednofarebné, čo významne rozširuje možnosti ich využitia, napríklad pri realizácii členitých terás, cestičiek alebo pri obkladaní bazénov či záhonov.

Všetky tri systémy sú k dispozícií v ôsmich farebných odtieňoch, čo je najširšia farebná ponuka na trhu s kompozitnými materiálmi.


Trendom je otváranie bývania do prírody

1789383
Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

www.inoutic.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

Kategória: Podlaha, dlažba
Zdieľať článok

Diskusia