25. 04. 2017
Zdieľať

Spoločnosť Semmelrock Stein+Design Dlažby s. r. o. ako výrobca a predajca betónových výrobkov s viac ako 55 ročnou tradíciou pripravila v termíne od 20. 3. 2017 do 30. 6. 2017 špeciálnu jarnú ponuku „NaBETÓN top dlažba“. Výhodnejšie si tak môžete kúpiť dlažbu, platne, dekoratívne múriky alebo výrobky vhodné na spevnenie svahov a ohraničenie záhonov či trávnatých plôch.

Pre vytvorenie obrazu o plánovanej ploche Semmelrock ponúka službu grafického návrhu zdarma. Súčasťou grafického návrhu je aj presný rozpis použitého materiálu s cenovou kalkuláciou. Na získanie návrhu stačí zaslať potrebné informácie (ako sú pôdorys, náčrt domu/ objektu s rozmermi, zakreslené vstupy) a prípadne zopár fotografií z okolia domu alebo objektu na poradenstvo.sk@semmelrock.com.


NaBETÓN top dlažba

NaBETÓN top dlažba
SEMMELROCK STEIN+DESIGN Dlažby s.r.o.

V jarnej ponuke od Semmelrocku nájdete dlažbu rôznych rôznych formátov a farieb – od štandardnej dlažby až po vysokohodnotné produkty:

Suprema dlažba okúzli vďaka svojim tónovaným farbám, nepravidelnému povrchu a zvlneným hranám. Má prirodzený tvar a ľahko sa pokladá vďaka kombi forme. Využijete ju na záhradných chodníčkoch, cestičkách či plochách okolo domu, kde sa chodí, na terasách, okolo bazénov a v zimných záhradách.


NaBETÓN top dlažba

NaBETÓN top dlažba
SEMMELROCK STEIN+DESIGN Dlažby s.r.o.

Štýlová kompozícia výrazných farieb sa postará o zvláštne pôsobenie nových ASTI Colori platní. Efektné vyžarovanie plochy je podporené priamočiarou líniou platní s hranami bez fázy. S platňami dosiahnete neobyčajné stvárnenie.


NaBETÓN top dlažba

NaBETÓN top dlažba
SEMMELROCK STEIN+DESIGN Dlažby s.r.o.

 
Stvárniť miesta, kde vo vašej záhrade oddychujete môže byť také jednoduché so systémovým riešením Bradstone Travero. Harmonicky štruktúrovaný povrch Travero platní dodá Vášmu domovu zvláštnu atmosféru. Travero múr ponúka široké spektrum možností použitia, či už ako prekážka na zabránenie výhľadu, lemovací múr alebo oplotenie pozemku. K tomu sa pridávajú Travero schody so svojimi zaoblenými hranami, ktoré harmonicky zapadajú do konceptu stvárnenia záhrady.


NaBETÓN top dlažba

1953829
SEMMELROCK STEIN+DESIGN Dlažby s.r.o.

Vzorková záhrada

Aby si každý mohol vyskúšať dlažbu „na dotyk“, odporúča Semmelrock navštíviť aj vzorkovú záhradu v Seredi, o výmere viac ako 4.000 m2. Tu priamo na mieste vedia zamestnanci spoločnosti odporučiť vhodné výrobky a poskytnúť kompetentné odborné poradenstvo.
 
Pre pekné stvárnenie plochy sú nápomocné aj mnohé podnety, príklady a praktické rady. Tieto užitočné tipy na realizáciu projektu sa nachádzajú v návodoch „krok-za-krokom“ na www.semmelrock.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti SEMMELROCK STEIN+DESIGN Dlažby s.r.o.

Kategória: Podlaha, dlažba
Tagy: dlažba
Zdieľať článok

Diskusia