02. 10. 2012 Zdieľať

Zabudnite na otravné behanie po predajniach alebo listovanie katalógov a vyberajte nové dvere so SOLODOOR inak. Revolučná aplikácia SOLODOOR totiž umožňuje do počítača nahrať fotku vlastného interiéru a potom z pohodlia domova hľadať dvere, ktoré k nemu najviac pristanú.

— Advertorial spoločnosti SOLODOOR a.s. —

Výber nových interiérových dverí do bytu či rodinného domu predstavuje pomerne významnú investíciu. Každý preto svoju voľbu starostlivo zvažuje. Nie je jednoduché zorientovať sa v desiatkach modelov dverí a vytipovať si tie pravé. Zákazníci často váhajú s rozhodnutím, pretože si nevedia presne predstaviť, ako sa konkrétne dvere budú hodiť do ich bytu. Dvere v reálnom interiéri totiž vyzerajú inak, než vystavené v predajni či na obrázku v katalógu. Spoločnosť SOLODOOR, popredný výrobca dverí a zárubní, tento problém vyriešila originálnym počítačovým programom, ktorý rozhodovanie zásadným spôsobom uľahčuje.

Úspora času a pohodlie domova

SOLODOOR na internetových stránkach www.solodoor.cz spustila aplikáciu „Vizualizácia dverí“, ktorá umožňuje do počítača nahrať fotografiu vlastnej obývacej izby, kuchyne či spálne a potom ľubovoľne skúšať, ktorý model a dekór dverí s interiérom najlepšie ladí. Celý výber dverí sa tak môže uskutočniť v pokoji domova pri obrazovke počítača, odpadá akékoľvek zdĺhavé prezeranie katalógov, letákov alebo prechádzka  po predajniach a hlavne neistota spojená s tým, ako budú vybrané dvere vyzerať u vás doma. Vizualizácia teda výrazne ušetrí čas a súčasne poskytuje perfektnú pomoc pre tú najlepšiu voľbu.
 

Dvere na mieru

Práca s aplikáciou je veľmi jednoduchá a jej intuitívne ovládanie bez problémov zvládnu všetci bežní používatelia počítača. Prvý krok po otvorení aplikácie predstavuje nahranie fotografie samotného interiéru. Nasleduje úprava polohy dverí – užívateľ v obrázku umiestni obdĺžnik do priestoru, kde chce mať dvere. Najčastejšie samozrejme do daného dverného otvoru, ale nie je problém dvere situovať aj tam, kde zatiaľ nie sú, ale kde o nich zákazník uvažuje. V ďalšom kroku si potom môže prezerať, ako jednotlivé modely dverí zapadajú do interiéru. Používateľ aplikácie pritom môže priebežne meniť modelové rady, farebný dekór či typ presklenia. Zároveň jedným kliknutím získa informáciu o cene zvolenej zostavy. Vo finále tak systém umožňuje vysnívanú kombináciu uložiť do počítača, odoslať e mailom alebo sa s ňou pochváliť na Facebooku. Vďaka tomu môžete svoj výber okamžite konzultovať napríklad s architektom alebo sa oň len podeliť s priateľmi.

Vyberte si dvere celkom inak

Vyberte si dvere celkom inak
Solodoor a.s.


Vyberte si dvere celkom inak

Vyberte si dvere celkom inak
Solodoor a.s.


Vyberte si dvere celkom inak

Vyberte si dvere celkom inak
Solodoor a.s.


Vyberte si dvere celkom inak

Vyberte si dvere celkom inak
Solodoor a.s.


Vyberte si dvere celkom inak

Vyberte si dvere celkom inak
Solodoor a.s.


Vyberte si dvere celkom inak

Vyberte si dvere celkom inak
Solodoor a.s.

Inšpiratívne vzorové interiéry

Pokiaľ okrem výmeny dverí premýšľate aj o zásahu do celkovej vizáže bytu, máte vo vizualizáciách k dispozícii inšpiráciu v podobe ôsmich modelových interiérov (napríklad spálňa, obývacia izba, kuchyňa, chodba), kde je možné úplne rovnakým spôsobom skúšať rôzne varianty dverí. V každom interiéri môže užívateľ meniť farbu stien a podláh a zároveň sledovať, ako táto farebná úprava ladí s dvermi. Alebo možno zvoliť opačný postup – teda k vybranej farbe steny či podlahy hľadať v sortimente SOLODOOR tie najkrajšie dvere.
 

Perfektný prehľad vďaka konfigurátoru

Systém vizualizácií je navyše previazaný s tzv. konfigurátorom dverí, ktorý poskytuje dokonalý prehľad o celom sortimente SOLODOOR. V konfigurátore môže zákazník kombinovať rôzne modely, dezény povrchu, (CPL, fólia, dyha a pod.), typ presklenia, ďalšie doplnky a technické podrobnosti (rozmer dverí, pravé alebo ľavé dvere). Okamžite získava perfektný obrázok dverí a tiež prehľad o cene zvolenej zostavy.
 
Pokúste sa vybrať si interiérové dvere moderne. Odfoťte svoj byt a potom už jen surfujte vo vizualizáciách na stránke www.solodoor.cz. Určite nájdete dvere svojich snov! A vo vynikajúcej kvalite potvrdené známkou CZECH MADE! Práve spoločnosť SOLODOOR totiž ako jediná medzi výrobcami dverí získala certifikát kvality CZECH MADE pre celý svoj sortiment, ktorý v súčasnej dobe zahŕňa 17 modelových radov s desiatkami možností voľby povrchovej úpravy, farebného dekóru alebo presklenia.
Kategória: Dvere, brány Navrhovanie interiéru Stavba a rekonštrukcia
Tagy: dvere
Zdieľať článok