DM interier „Interiéry na kľúč.“ NOVÝ SHOWROOM

31. 01. 2013 Zdieľať

Prechádzajúc okolo polyfunkčného domu Viktória na Košickej ulici, zaujme na objekte okrem architektonického tvarovania práve otvorený parter, ktorý cez plne presklené steny umožňuje nahliadnuť do ateliéru dm interier .

— Advertorial —

Štúdio dm interier vzniklo v roku 2006 a tím tvoria Ing. arch. Denisa Murtinová a Ing. arch. Michal Šmihula.
„Interiéry na kľúč.“ predstavujú základnú filozofiu, kde ideou je poskytnúť návrh interiéru od prvotného nákresu až po realizáciu, spolu s predajom nábytku a umeleckých diel. Samotný ateliér podčiarkuje túto ideu svojím riešením. Ku perforovanému surovému plechu idú do kontrastu  žiarivé farby umiestnených obrazov a pár vystavených originálnych dizajnérskych exponátov.

pohľady z interiéru

pohľady z interiéru
dm interier

Priestor showroomu má galerijný výraz aj vďaka vybraným svietidlám, ktoré osvetľujú jednotlivé obrazy nórskej maliarky Britt Boutros Ghali. Autorka je predstaviteľka abstraktného expresionizmu www.brittbg.com – oficiálny predajca dm interier. Optický dojem predĺženia priestoru je vytvorený zrkadlovou plochou, ktorá napomáha pomerne malým rozmerom dispozície. 

pohľady z interiéru

pohľady z interiéru
dm interier

Štúdio sa zameriava na predaj nábytku výlučne od talianskych výrobcov, príkladom su dizajnérske ručne vyrábané solitéry od výrobcu Morelato www.morelato.it – oficiálny predajca dm interier.
 
Dm interier stavia na kvalite za vinikajúcu cenu, originalite, profesionálnom prístupe, funkčnosti a ďalších vlastnostiach na základe skúseností, ktoré môžeme práve vnímať nielen pri oficiálnom priestore dm interier, ale aj cez realizované projekty. 
 
Kategória: Bývanie Nábytok
Zdieľať článok