Elegancia a originalita pod jednou strechou

25. 02. 2013 Zdieľať

Každá žena vie, že zariaďovanie nie je len o tom, ako zaplniť dom alebo byt nábytkom. Je v tom viac. Chceme mať niečo originálne, ale zároveň pohodlné a samozrejme aj moderné.

— Advertorial spoločnosti Light Park, s.r.o. —

Chceme prísť domov z práce, vyložiť si nohy na pohodlnú pohovku, oddýchnuť si v príjemnom prostredí, prípadne uvariť chutnú večeru v kuchyni, ktorá vyhovuje našim predstavám. Nehovoriac o tom, že najlepšie si vieme oddýchnuť len v pohodlnej posteli. Toto všetko a ešte oveľa viac ponúka dom nábytku Light Park v Bratislave. Na 3 poschodiach nájdete 14 showroomov, ktoré ponúkajú skutočne široký sortiment interiérového nábytku. 
 

Všetko do vašej spálne či obývačky

V Elmine objavíte špičkové kolekcie štýlového nábytku, ktoré vás očaria nielen svojou kvalitou, ale aj klasickým štýlom a pohodlným dizajnom. Ak vás však láka skôr originalita a spontánnosť, žiadny problém. Na druhom poschodí na vás čaká Kare, kde nájdete unikátnu ponuku nábytku, osvetlenia, bytových doplnkov a darčekov. Kvalitné výrobky, ktoré kopírujú súčasné trendy v sortimente postelí a sedacích súprav, nájdete v predajni Luna sedačky. Čaro dánskeho nábytku vás dostane v BoConcepte. V Saffrone vám zasa radi poradia pri výbere vhodnej postele z prírodných materiálov ako bavlna, kašmír či konský vlas. Orientálny nábytok a solitéry z obdobia Britmi kolonizovanej Barmy, Thajska, Indie, ako aj z Číny a Pakistanu si môžete pozrieť v Modante, orientálne koberce v predajni Sky Carpet. 

Elmina

Elmina
Elmina

Riešenia do kuchyne a kúpeľne

Taliansky dizajn a kreativita na vás čakajú v predajni kuchynských liniek Terratechnik, kde vám špičkoví odborníci predstavia moderné a zároveň kvalitné riešenia kuchynských liniek. Kvalitné kuchyne na mieru nájdete aj v showroome Excello kuchyne. Rozmýšľate nad vaňou alebo sprchovacím kútom? V predajni Ekupelne vám radi zodpovedajú aj takéto otázky. 

Excello

Excello
Excello

A ešte viac

Hľadáte skôr nové svietidlá? Vyskúšajte predajne Eden alebo Erilum s ponukou unikátnych dizajnových svietidiel rôznych tvarov a veľkostí. Chcete zrealizovať vaše predstavy o novom schodisku či zábradlí? Navštívte Empate, kde vám tieto sny radi splnia. To však stále nie je všetko. Drevené podlahy, laminátové podlahy, interiérové dvere či vstavané skrine a šatníky – aj toto vám ponúka Light Park v predajni Shestr. 

Shestr

Shestr
Shestr

Každý z nás má už určite nejakú skúsenosť so zariaďovaním interiéru. Niektorí podstúpili sťahovanie, iní väčšiu prerábku bytu alebo domu a ďalší menšie interiérové úpravy. Vždy sa to však skončí rovnako – pátrame v obchodoch a snažíme sa nájsť čo najlepšie a najkrajšie kúsky nábytku, ktorými by sme si zariadili svoj interiér.
 
Nájdete nás:
 
Light Park
Račianska 90, Bratislava
 
www.light-park.sk
Kategória: Kuchyňa, jedáleň Nábytok
Tagy: light park
Zdieľať článok