Pracujete z domu? Toto by vo vašej pracovni nemalo chýbať!

19. 12. 2017 Zdieľať

Dnes už dávno nie je tajomstvom, že sedavé zamestnanie predstavuje veľké riziko pre zdravie človeka. Chrbtica pri intenzívnom a dlhotrvajúcom nátlaku dostáva riadne zabrať. Fit lopty čiastočne tento problém riešia, avšak teraz poznáme už aj lepšie riešenie.


Máte sedavé zamestnanie? Premeňte ho so SPINERGO na zážitok!

Máte sedavé zamestnanie? Premeňte ho so SPINERGO na zážitok!

ERGO, POČULI STE UŽ O ERGONOMICKÝCH STOLIČKÁCH?

Ergonomické alebo dynamické stoličky sa na rozdiel od tých klasických hýbu počas sedenia spolu s vami, vďaka čomu sa chrbtica zaťažuje oveľa menej. Na trhu dnes nájdete rôzne druhy a značky, avšak jedna je naozaj unikátna.

PODĽA KLINICKÝCH ŠTÚDIÍ PREDSTAVUJÚ NAJZDRAVŠÍ SPÔSOB SEDENIA STOLIČKY ZNAČKY SPINERGO

Zdravotné stoličky Spinergo sa nielenže dokážu pohybovať spolu s vami vo všetkých smeroch, obsahujú aj patentovaný systém Move & Stop, vďaka ktorému si dokážete stoličku kedykoľvek zastaviť.

Nemusíte sa tak báť, že budete musieť celý deň sedieť v pohybe. Keď to bude potrebné, jednoducho ju stopnete na mieste. Zastavenie pohybu sedadla niekoľkokrát denne po dobu 20 minút dokonca ešte viac zvyšuje účinok dynamického sedenia.

A ZÁROVEŇ JE TOTO SEDENIE PRE VÁS ČI VAŠE DETI ZÁŽITKOM

Okrem dynamiky a funkčnosti sa totiž Spinergo vyznačuje aj vysokou kvalitou použitých materiálov a precíznym dizajnovým prevedením. Certifikáty a klinické štúdie v prospech produktu hovoria samé za seba.

Ak by sme to chceli zhrnúť, Spinergo predstavuje spojenie stoličky a fit lopty dokopy. Z oboch si berie to dobré a spája to do jednej unikátnej zdravotnej stoličky, ktorá zatiaľ u nás nemá obdobu. Dokáže vás zbaviť bolestí chrbta, posilní svaly, uľaví platničkám a stavcom, prispeje k lepšiemu držaniu tela či dokonca zlepší celkový zdravotný stav.

STÁLE NIE STE PRESVEDČENÍ?

Tak možno vás presvedčí fakt, že teraz ich navyše môžete získať so skvelou zľavou, až 20 %. Navštívte sprinergo.sk a nájdite si vlastný dôvod, prečo by táto stolička mala byť aj u vás.

ZDROJ PR článok spoločnosti Spinergo s.r.o.

Kategória: Nábytok
Zdieľať článok