Top trendy v kuchyniach pre rok 2020

24. 01. 2020 Zdieľať

Aj v roku 2020 vám spoločnosť Decodom prináša kuchynské novinky, v ktorých sa v dokonalej harmónii spája estetika s funkčnosťou. Dobrá kuchyňa je nielen krásna, ale aj praktická. Premyslený systém vnútorného života sa hravo postará o poriadok a podporuje tak zjednodušenie pracovných úkonov. Ak máte všetko čo potrebujete v dosahu svojich rúk, práca beží ako po masle.

Nové sú nielen technické riešenia ale aj nádherné farebné vyhotovenia predných plôch či už v drevitých dekoroch alebo v trendových farbách technických materiálov ako sú betón, grafit a kov. Ku každej kuchynskej novinke je do otvorených dispozícií vhodná obývačka Route, ktorá je z rovnakých materiálov a farieb ako kuchyňa.

Otváranie a zatváranie výklopov je naozaj hračka

Ľahké ťuknutie na dvierka a tie sa už samé otvárajú pomocou elektrického systému Servo Drive, ktorý je osadený do výsuvných a výklopných skriniek. Aj tie najväčšie a najťažšie čelá sa pohybujú nahor doslova akoby žiadna sila príťažlivosti neexistovala. 


nábytok

nábytok
Decodom

Kuchyňa Ima

Minimalizmus v kuchyni je naplno realizovaný v novom modely kuchyne Ima. Čerešničkou na torte nadčasových hladkých línií je použitie trendovej integrovanej úchytky nerezovej farby pre kuchyňu Ima, alebo pre kuchyňu Ima 2 vo farbe titánu.


nábytok

nábytok
Decodom

Kuchyňa Rea

Pravouhlé línie a hladký povrch kuchyne Rea je zaodetý do trendových farieb, ktoré sú inšpirované prírodou a konštrukčnými materiálmi v našich interiéroch. Hrdza, kov, betón a červený piesok dodajú kuchyni výnimočný charakter. Akcentom sú drevité vzory dubu a jaseňa.


nábytok

nábytok
Decodom

Kuchyňa Rut

Klasický rámový dizjan kuchyne Rut je nadčasový a vhodný do mnohých interiérov. Trendová ponuku farieb posúva model Rut do ponuky top kuchýň.

Viac kuchýň Family nájdete na www.decodom.sk

ZDROJ: PR článok spoločnosti DECODOM, spol. s.r.o. 

Kategória: Nábytok
Tagy: kuchynské linky zariaďovanie kuchyne
Zdieľať článok