SYKORA Exclusive: Kuchyňa, ktorú musíte mať doma

04. 03. 2016
Zdieľať

Dokonalé línie, prepracované detaily, hladké povrchy a spotrebiče, ktoré urobia takmer všetko za vás. To je spojenie kuchyne SYKORA Exclusive a línie SIEMENS iQ700. Pozvite k sebe technológie, s ktorými bude varenie zážitkom.

Kuchyňa SYKORA Exclusive vás na prvý pohľad dostane striedmosťou, pod ktorou sa skrývajú detaily premyslené do posledného milimetra. Kuchynská zostava, ktorá kombinuje prvky dyhy dubu antic s bielymi lakovanými povrchmi a vytvára tak nadčasový dizajn, to je SYKORA Exclusive. Pozvite ju k sebe domov, spoznáte tak partnera na celý život. 

Moderná, no útulná kuchyňa

Hoci to na prvý pohľad tak nevyzerá, séria Exclusive je prešpikovaná najmodernejšími technológiami. Na oko si však stále zanecháva dojem útulnej kuchyne ako stvorenej na rodinné chvíle plné pohody. Preč sú časy, kedy sme sa museli prispôsobovať technológiám. V kuchyni SYKORA Exclusive ste pánom vy. Výškovo prispôsobiteľná pracovná doska bude dokonale reflektovať vaše požiadavky, v rozdeľovacom systéme zásuviek, ktorý si môžete vybrať vo farebnom variante, ktorý vám vyhovuje, pohodlne nájdete všetko čo potrebujete.


SYKORA Exclusive: Kuchyňa, ktorú musíte mať doma

SYKORA Exclusive: Kuchyňa, ktorú musíte mať doma
DOMOSS TECHNIKA, a.s.

Zapustená varná doska 

Súčasťou kuchyne je zapustená varná doska. Okrem toho, že tento maličký detail je estetickou pridanou hodnotou, šetrí vám čas a nervy pri upratovaní. Celú linku stačí prejsť jedným pohybom a všetko je dokonale čisté. Uvedomili ste si, ako často zápasíte s otváraním skriniek znečistenými prstami? Už nemusíte. Súčasťou série Exclusive sú elektronicky otvárateľné skrinky, ktorých sa stačí dotknúť a otvoria sa.


SYKORA Exclusive: Kuchyňa, ktorú musíte mať doma

SYKORA Exclusive: Kuchyňa, ktorú musíte mať doma
DOMOSS TECHNIKA, a.s.

Varenie šetrí čas

Čas je najvzácnejšia komodita. Nedá sa vrátiť späť, neovplyvníte to, ako rýchlo plynie, neviete ho zastaviť, spomaliť alebo zrýchliť. Pomôžte si preto technológiami k tomu, aby vám ho zostalo čo najviac pre vašich blízkych a na momenty, ktoré máte najradšej. Séria spotrebičov SIEMENS s označením iQ700 prináša zjednodušenie varenia, kratšie čakanie, väčší pôžitok a flexibilitu pri príprave jedál. V spojení s líniou SYKORA Exclusive tak vytvára kuchyňu, ktorá vám prirastie k srdcu. Uspokojí aj najnáročnejších klientov

Varné dosky tejto rady sú vybavené rozšírenou flexindukčnou zónou, ktorá vám ponúka neobmedzenú voľnosť pri varení a absolútne zjednodušenie ovládania.

Varná zóna sa aktivuje automaticky, len čo na sebe zaznamená nádobu , flexindukcia sa prispôsobí tvaru nádoby až do 30 centimetrov a rovnomerné zohrievanie zabezpečí, že stejk z vašej dielne môže konkurovať michelinským reštauráciám. 

Funkcia flexMotion rozmýšľa za vás. Ak nádobu premiestnite z jednej zóny do druhej, varný panel automaticky prenesie aj jednotlivé nastavenia. Rúra z tejto rady je podporená funkciou varioSpeed, čo kombinuje výhody vstavanej rúry s parou a mikrovlnami. Vďaka týmto vymoženostiami pripravíte pokrm až o 50 percent rýchlejšie, ako ste doteraz zvyknutí.

Už viete, kam investujete voľný čas? Tak ešte počkajte. Rúra sa aj sama čistí. Iba spustíte activeClean a teplota 480 stupňov sa o všetko postará za vás, rúra bude razom ako nová. 


SYKORA Exclusive: Kuchyňa, ktorú musíte mať doma

SYKORA Exclusive: Kuchyňa, ktorú musíte mať doma
DOMOSS TECHNIKA, a.s.

Kombinovateľné spotrebiče 

Spotrebiče produktového radu iQ700 sú domyslené do posledného detailu. Vďaka chrómovému lemovaniu ich môžete kombinovať vo všetkých smeroch bez nutnosti ďalších inštalačných prvkov. Ak ich uložíte jeden na druhý, budú vzájomne prepojené v jeden dokonalý celok. Spolu s kuchyňou SYKORA Exclusive tak vytvoria harmonický priestor ako stvorený na užívanie si radosti z varenia. 

Viac informácií o kuchyni SYKORA Exclusive a línii spotrebičov SIEMENS nájdete v kuchynských štúdiách DOMOSS alebo na www.domosskuchyne.sk 

Kategória: Kuchyňa, jedáleň
Zdieľať článok

Diskusia