Kuchyňa s intuíciou

28. 04. 2017 Zdieľať

Žula, drevo, vysoký lesk a moderné technológie s dotykovým displejom. Toto spojenie napovedá, že kuchyňa Sykora Exclusive / Futuro v kombinácii s indukčným systémom značky Bosch pre vás pripraví dokonalú pôdu pre zážitkové varenie.

V obložení veľkorysosti. Tak znie podtitul kuchyne Sykora Exclusive / Futuro, ktorá vás ovládne spojením minimalistického dizajnu a luxusných povrchov. Biele dvierka vo vysokom lesku kontrastujú s dyhovaným ostrovčekom dymového dubu. Na ňom tróni majestátna žulová pracovná doska Calacatta Moonlight, ktorá na seba strhne všetku pozornosť. A zaslúžene.

Intimita varenia 

Pracovný priestor sa dá ukryť aj za vysoké dvierka, čo ocenia všetci milovníci čistých línií a minimalistického dizajnu. Nebojte sa vysokolesklých povrchov. Moderné materiály sú dizajnovo aj technologicky prepracované tak, aby majiteľom uľahčovali život superjednoduchou údržbou. Postačí vám vlhká handrička. Súhra troch výrazných materiálov pôsobí v tomto prevedení naozaj harmonicky. Dubová dyha dodáva priestoru optickú útulnosť a teplo domova a krásne oponuje chladu bielej farby a kameňa, ktorý na tmavom podklade vynikne.

Žulová pracovná doska je skutočný poklad. Okrem výnimočnej pevnosti a tvrdosti disponuje aj vysokou odolnosťou voči znečisteniu. V kombinácii so spotrebičmi BOSCH, ktoré myslia skutočne na všetko, vytvára pre svojich majiteľov podmienky na nezabudnuteľné kulinárske zážitky.

Dotykový displej

Estetický prínos tejto kuchyne je jasný. Poďme sa pozrieť aj na technológie, ktoré ju posúvajú do iného levelu. Varná doska Serie 8 od Bosch je vybavená intuitívnym dotykovým displejom TFT. Pomocou jednoduchého dotyku prsta ste v kontakte so všetkými funkciami, ktoré doska ponúka. Navádza vás pohodlne, atraktívnymi obrázkami, ktoré povedia viac než tisíc slov, zaujme ostrým zobrazením a brilantnými farbami.

Moderné technológie vo varení           

Integrovaná senzorika varenia a vysmážania vás priblíži k vysokej gastronómii. Vďaka citlivým senzorom PerfectFry a PerfectCook bude teplota v hrnci alebo na panvici precízne kontrolovaná a udržiavaná v stále rovnakej úrovni. Jemné omáčky pripravíte na úrovni 1, sprudka opečený steak na čísle 5. Teplota sa počas varenia meria senzormi a prenáša do elektronickej kontroly, ktorá výkon nastavuje podľa potreby. Stačí si nastaviť úroveň a o nič sa nemusíte starať, všetko je v rukách inteligentných spotrebičov.

Skvelým pomocníkom je aj funkcia Bosch Assist. Vďaka nej dokážete varenie naprogramovať. Z ponuky na dotykovom displeji vyberiete druh jedla, ktorý pripravujete, a funkcia asistenta navrhne vhodnú teplotu s využitím senzora PerfectCook alebo PerfectFry.

Ak si myslíte, že jednoduchšie to už nejde, budete prekvapení. Indukčná doska je plne flexibilná, prispôsobí sa tvaru aj umiestneniu hrncov, dokáže spojiť dve varné plochy do jednej aj tú ešte o 20 % zväčšiť.

Kombinácia premysleného dizajnu a špičkových technológií dokáže vytvoriť kuchyňu bez kompromisov. Takú, ktorá uľahčí varenie a spríjemní život. Spoľahnite sa na odborníkov a zverte jej návrh aj realizáciu overenému kuchynskému štúdiu. Dizajnéri z kuchynských štúdií DOMOSS pretvoria vaše interiérové dispozície na perfektný výsledok.

www.domosskuchyne.sk

www.bosch-home.com/sk

Kategória: Kuchyňa, jedáleň
Tagy: domoss kuchyňa siemens sykora
Zdieľať článok