Drevo v kúpeľni? Možné je všetko!

16. 10. 2013 Zdieľať

Drevený nábytok, podlahy či obklady – väčšina ľudí si zrejme pri zmienke dreva v domácnosti vybaví práve tieto možnosti. Málokomu ale napadne, že drevo sa dá rovnako dobre využiť aj v kúpeľni - teda tam, kde si ho pre jeho vlastnosti vieme predstaviť už menej. Poznáme ho totiž ako materiál, ktorý sa s vodou doslova neznáša. A predsa. Výrobcovia už dnes ponúkajú kompletné drevené vybavenie kúpeľní – od podláh cez nábytok a dekorácie po samotné umývadlá a vane. Toho, ako drevo obstojí vo vlhkom prostredí, sa báť netreba – o hygienickú bezchybnosť sa postará špeciálna úprava.

Ak premýšľate o tom, že svojej kúpeľni prostredníctvom drevenej vane dodáte punc originality a vytvoríte si súkromné wellness centrum, príďte od 16. do 20. októbra do bratislavskej Incheby. Na veľtrhu MODDOM na vás okrem drevených umývadiel a vaní čaká široká ponuka nábytku od domácich aj zahraničných vystavovateľov. Sedacie súpravy, kuchyne, predsiene, nábytok do detskej izby, spálne, pracovne či kúpeľne – všetko pod jednou strechou spolu so štýlovými doplnkami. Bohatá ponuka uspokojí priaznivcov rôznych štýlov – minimalistických a čistých línií, ale aj bohatšie zdobených interiérov. Mäkkučké orientálne koberce, krištáľové lustre, ale napríklad aj sauny a infrakabíny či nábytok do záhrady – na svoje si príde každý. 


Drevo v kúpeľni? Možné je všetko!

Drevo v kúpeľni? Možné je všetko!

Poraďte sa s odborníkmi a využite možnosť nechať si urobiť vizualizáciu kuchyne podľa vašich predstáv. Ukrátení nezostanú ani návštevníci, ktorých pri zariaďovaní domácnosti značne limituje priestor. Jedným z dnešných nábytkárskych trendov je totiž variabilita a aj na veľtrhu MODDOM nájdete multifunkčný nábytok – napríklad konferenčný stolík, z ktorého poľahky urobíte jedálenský stôl až pre 14 ľudí. 


Drevo v kúpeľni? Možné je všetko!

Drevo v kúpeľni? Možné je všetko!

Nezabudnite – všade dobre, doma najlepšie, tak prečo svoj domov neskrášliť? Inšpiráciu a možnosti nájdete na veľtrhu MODDOM v bratislavskej Inchebe od 16. do 20. októbra. 

 

Kategória: Kúpeľňa, WC Nábytok
Zdieľať článok