Toaleta, ktorá vás očistí vodou – vyberte si tú svoju

03. 11. 2015
Zdieľať

Objavte nadčasový a jedinečný dizajn pre kúpeľňu vašich snov. Či už ste fanúšikom tradičných, moderných alebo neutrálnych produktov, elegantné modely Geberit AquaClean sa bezproblémovo hodia do každého prostredia a vyhovejú každej kúpeľni. Štýlové a hygienické toalety s integrovanou sprchou Geberit AquaClean ponúkajú nový druh osobnej hygieny – jemný, šetrný a prirodzený pre vaše telo.

Stále viac ľudí sa po použití toalety spolieha na očistu vodou. V toaletách Geberit AquaClean sa snúbi čistota, pohodlie, dizajn a ekologická šetrnosť spolu so známou úrovňou kvality značky Geberit. Okrem príjemnej očisty teplou vodou vás toaleta rozmazná aj ďalšími užitočnými funkciami v závislosti od konkrétneho modelu. Orientačné osvetlenie, vyhrievanie sedadla, sprchovacia technológia WhirlSpray, pulzujúca masážna funkcia, automatické odsávanie pachu, či technológia TurboFlash – to všetko môžete objaviť výberom toho pravého modelu pre vás. 

1. Geberit AquaClean Mera

Toaleta s integrovanou sprchou, ktorá je synonymom luxusu, ponúka množstvo revolučných a pohodlných funkcií. Sprchovacia technológia WhirlSpray poskytuje dokonalú očistu vďaka dôkladnému a mimoriadne príjemnému očistenie pulzujúcim prúdom vody. Účinné a tiché splachovanie umožňuje inovatívna technológia TurboFlash. Samozrejmosťou je automatické sklápanie a vyhrievanie sedadla a integrované odsávanie zápachu.

Viac informácií o produkte nájdete na: www.geberit-aquaclean.sk/mera

2. Geberit AquaClean Sela

Na prvý pohľad vyzerá táto toaleta s integrovanou sprchou ako obyčajné WC, skrýva však množstvo dômyselných funkcií. Zaujme svojím nadčasovým tvarom a zmestí sa diskrétne do každej kúpeľne. Jemná a perlivá sprcha vás po použití WC umyje presne takou intenzitou, ktorá vám bude príjemná. Na výber máte až päť úrovní intenzity sprchovacieho prúdu. Rameno sprchy sa pred každým použitím a tiež po ňom opláchne čistou vodou. Všetky sofistikované funkcie, vrátane sprchy, sú elegantne skryté v keramickom tele WC misy.


Toaleta, ktorá vás očistí vodou – vyberte si tú svoju

Toaleta, ktorá vás očistí vodou – vyberte si tú svoju
Geberit Slovensko, s. r. o.

Viac informácií o produkte nájdete na: www.geberit-aquaclean.sk/sela

3. Sedadlo Geberit AquaClean 5000plus

Dokonalý výrobok pre každého, kto chce okamžite premeniť svoje súčasné WC na modernú toaletu s integrovanou sprchou a dopriať si tak nový pocit pohody. Pomocou intenzívneho a perlivého vodného prúdu sa sedadlo postará o jemnú hygienu intímnych partií. Tryska sprchy sa automaticky opláchne čistou vodou pred a po každom použití. Sedadlo ponúka aj ďalšie funkcie: automatické odsávanie zápachu, identifikáciu užívateľa, osušenie, masážnu a dámsku sprchu, úsporný režim a plynulé sklápanie SoftClosing. 

4. Geberit AquaClean 5000

Šetrne a zároveň dokonale očistí intenzívnym, jemne perlivým vodným prúdom s teplotou vody 37 °C. Ponúka 7 možností nastavenia intenzity sprchovacieho prúdu. Obzvlášť dôkladné očistenie je zaistené vďaka oscilačnej sprche, ktorá sa pohybuje dopredu a dozadu. Samozrejmosťou je funkcia automatického odsávania zápachu, funkcia automatického čistenia trysky pred a po použití, identifikácia užívateľa, úsporný režim a pomalé zatváranie.


Toaleta, ktorá vás očistí vodou – vyberte si tú svoju

1655217
Geberit Slovensko, s. r. o.

5. Sedadlo Geberit AquaClean 4000 

Hoci na prvý pohľad vyzerá ako bežné sedadlo, ukrýva v sebe integrovanú sprchu poskytujúcu po použití toalety nový pocit pohody. Jeho veľkou prednosťou je možnosť inštalácie na existujúcu toaletnú misu. Stačí vám prívod studenej vody a elektrická zásuvka. Sedadlo ponúka funkciu sprchovania príjemne teplou vodou, nastavenie intenzity sprchového prúdu, automatické čistenie sprchovacej trysky pred aj po použití, ovládanie pomocou panela na boku sedadla a tiché sklápanie. 


Toaleta, ktorá vás očistí vodou – vyberte si tú svoju

1655219
Geberit Slovensko, s. r. o.

Kategória: Kúpeľňa, WC
Tagy: geberit kúpeľňa a wc
Zdieľať článok

Diskusia