Vôňa domova – príprava

17. 12. 2010
Zdieľať

Podmanivá vôňa čerstvo upečeného chleba alebo šťavnatého jablkového koláča... Ak chcete tieto neodolateľné čuchové a následne aj chuťové zážitky dopriať svojim najbližším, čítajte ďalej.

Robot Gorenje M701B s nádobou na miešanie so stojanom a s dvoma hákmi na miesenie. Výkon motora 350 W. Rozmery: š 31 × v 36 × h 20,5 cm. Cena od 53 €. Kuchynský šľahač Fagor SP-350 Plus Supermix šľahá, mieša a miesi. Päť úrovní výkonu + funkcia turbo, tlačidlo na odpojenie príslušenstva. Odporúčaná cena 41 €.

Robot Kenwood Cooking Chef s použitím najnovšej indukčnej technológie varenia spoločne s planetárnym systémom miešania dokáže jedlo v jednej chvíli mixovať aj variť. Systém indukčného varenia je bezpečný a efektívny z hľadiska úspory energie.

Univerzálny kuchynský robot Bosch MUM 8400 Professional s príkonom 1 400 W. Motor multi motion drive, telo spotrebiča zo zliatiny hliníka so strieborným lakom, multifunkčné rameno s tromi pohonmi nastaviteľné v rôznych polohách, hnetací hák, metla na miešanie a šľahanie
Kuchynská váha President od firmy Tescoma do hmotnosti 5 kg. Dovažovacia s možnosťou postupného váženia viacerých potravín v jednej nádobe, kovové časti sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Napájané 9 V batériou. Cena 37,89 €.
 
Formičky na vykrajovanie cesta Funny Mummy 629610 od firmy Tescoma vyrobené z odolného farebného plastu. Vynikajúce na ľahké vykrajovanie pri príprave domáceho pečiva. Cena 2,29 €/6 ks.

Ručný mixér Tefal Prep’ Line 814330 s rotačnou nádobou. Príkon 350 W, päť rýchlostných stupňov, tlačidlo turbo, metly na miesenie a šľahanie z nehrdzavejúcej, odmerka, stierka, pevný stojan. Cena od 30,23 €.

ZDROJ: časopis môj dom JAGA GROUP, s.r.o. 

Kategória: Bývanie Domáce spotrebiče
Tagy: domáce domáce spotrebiče
Zdieľať článok

Diskusia