Test tyčových vysávačov

03. 10. 2012 Zdieľať

Pre mnohých je to možno menej známy typ vysávača, jeho využitie je však praktickejšie a jednoduchšie než pri klasike. Je k dispozícii kedykoľvek potrebujeme povysávať napríklad omrvinky, prach či iné nečistoty. Sú však tyčové vysávače rovnako výkonné ako klasický vysávač? Môžu ho plnohodnotne zastúpiť? Otestovala som pre vás štyri tyčové vysávače. Ak uvažujete o kúpe takéhoto domáceho pomocníka, dúfam, že vám budú moje informácie nápomocné.

Môžu ho plnohodnotne zastúpiť? Otestovala som pre vás štyri tyčové vysávače. Ak uvažujete o kúpe takéhoto domáceho pomocníka, dúfam, že vám budú moje informácie nápomocné.

                                                      TIP REDAKCIE


Test tyčových vysávačov

Test tyčových vysávačov


Test tyčových vysávačov

Test tyčových vysávačov

 

Pri výbere tyčového vysávača odporúčam

Tyčový vysávač je veľmi vhodný ak máte väčšiu domácnosť, ktorú potrebujete často vysávať, prípadne si niektoré časti vyžadujú častejšiu údržbu. Hlavnou prednosťou tyčových vysávačov je vo všeobecnosti rýchla a jednoduchá manipulácia. Sú k dispozícii kedykoľvek a omrvinky na zemi v kuchyni povysávate v priebehu niekoľkých minút bez toho, aby ste vysávač prácne vyberali, skladali, zapájali do elektriny a potom zase všetko balili. Výhodu teda vidím najmä v úspore času. Sací výkon však podľa mňa nie je taký, aby mohol úplne zastúpiť klasický vysávač. Aj keď Rowenta Air Force sa k tomu veľmi približoval. Na malú domácnosť by možno aj mohol stačiť.
Dizajn všetkých vysávačov vyzeral fajn a myšlienka, že budem môcť povysávať hocičo a hocikde je celkom príjemná. Nemusím sa s vysávačom naťahovať, všetko vybaľovať, zapájať trubicu a hlavne netreba neustále premiestňovať šnúru zo zásuvky do zásuvky… Takže poďme k testovaniu.
 
 
Vysávače pre vás otestovala Katarína Gregová
 

Test tyčových vysávačov

Test tyčových vysávačov

Kategória: Bývanie Domáce spotrebiče
Tagy: vysávač
Zdieľať článok