Nový televízor na obzore? S našimi radami sa nestratíte!

10. 04. 2017
Zdieľať

Kúpa televízora nemusí byť pre mnohých z nás tou najjednoduchšou úlohou. Ak patríte medzi ľudí, ktorým robí problém zorientovať sa v množstve funkcií a nových technológií smart televízorov, prečítajte si naše tipy. Vďaka nim môžete pri výbere nového zariadenia nasmerovať svoju pozornosť tam, kde je to najdôležitejšie.

Kvalita obrazu na prvom mieste 

Pri kúpe nového televízora sme často nútení robiť kompromisy. Nikdy však nepoľavte zo svojich požiadaviek, čo sa týka kvality obrazu. Na trhu sú už zariadenia, vďaka ktorým môžeme vidieť 100% verné farby na nerozoznanie od skutočnosti. Prostredníctvom týchto televízorov máte možnosť vidieť oveľa hlbšiu čiernu a bielu, čo predstavuje úplne novú dimenziu sledovania televízie.


Nový televízor na obzore? S našimi radami sa nestratíte!

1941751
Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Gigantická uhlopriečka

Veľkosť obrazovky je už na prvý pohľad niečím, čo urobí vašu obývačku luxusnou. Pri výbere televízora odporúčame zaobstarať si minimálne 49-palcovú uhlopriečku. Pokiaľ chcete vaše návštevy skutočne ohúriť, siahnite po rozmere 88 palcov, ktorý umocňuje zážitok porovnateľný so sledovaním filmu v kinosále!


Nový televízor na obzore? S našimi radami sa nestratíte!

1941747
Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Na zornom uhle nezáleží

Máte rohovú pohovku, no každý v domácnosti chce sledovať televízor len z miesta, z ktorého vidíte obrazovku priamo pred sebou? Televízory Samsung riešia problém nevyužitých miest na sedenie aj vďaka technológii Quantum Dot. Farby na obrazovke totiž vďaka novému materiálu (zliatina kovov), zostávajú zachované nezávisle od toho, z akého uhla sa dívate na televízor. Všetko však záleží od osobného vkusu a preferencií.

Neviditeľný kábel 

Hoci sa snažíme svoju domácnosť udržiavať pedantne upratanú, večný problém nastáva, keď nevieme, kam schovať všetky tie televízne káble. Samsung preto svoje nové modely vybavil tzv. „neviditeľným“ káblom, ktorý prepojí váš televízor s ostatným príslušenstvom do jediného multifunkčného zariadenia. Domácnosť sa ihneď javí ako oveľa upratanejšia!


Nový televízor na obzore? S našimi radami sa nestratíte!

1941745
Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

EXTRA TIP: Zbohom nudným stojanom 

Toto je absolútna novinka! Nové QLED TV od Samsungu (www.samsung.sk) ponúkajú možnosť variabilných televíznych stojanov, ktoré nikto neprehliadne! Vyberiete si elegantný model Gravity alebo Studio, ktorý pôsobí ako stojan na maliarske plátno? 

ZDROJ PR článok spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Kategória: Domáce spotrebiče
Zdieľať článok

Diskusia