03. 04. 2017
Zdieľať

Vpustite do svojho bytu čerstvý vzduch. S premyslenou kuchyňou SYKORA, tým najlepším, čo ponúka exkluzívna línia spotrebičov Miele a s know-how odborníkov z kuchynských štúdií DOMOSS.

Kuchyňa Pure / Moderna od SYKORA je čistokrvné spojenie dizajnu, estetiky a funkčnosti, ktoré vás neomrzí. Kuchyňa, v ktorej nič nechýba ani nič nie je navyše. Na prvý pohľad vás dostanú drevené povrchy z dubového dreva s priznanými uzlami, ktoré v priestore vytvárajú útulnosť a pocitové teplo. Matná biela farba je nositeľkou čistoty, opticky zväčšuje a presvetľuje priestor, vďaka čomu bude vaša vysnívaná kuchyňa závideniahodným kráľovstvom.

Všimnite si bezúchytkové otváranie dvierok a príjemné osvetlenie v spodnej časti skriniek, ktoré zaručuje maximálny komfort používania. Linka je doplnená keramikou v odtieni Basalt Gray, ktorá perfektne kontrastuje s teplým drevom. Desaťročia skúseností, prvotriedne materiály a cit pre detaily, to sú kuchyne SYKORA. 

Spojenie, ktoré vám zaručí spokojnosť

Kuchyňa Pure / Moderna od SYKORA je mimoriadne vhodná aj do priestorov so spojenou kuchyňou s jedálňou a obývacou časťou. Nikde nič neprekáža, čisté línie pôsobia úhľadným dojmom a využité spotrebiče značky Miele do konceptu unikátne zapadajú. A nielen to. Sú premyslené aj zvnútra. Konvektomat Miele splní všetky vaše želania. Ponúka všetky výhody parnej rúry: potraviny si zachovávajú svoju chuť a šťavnatosť, nenarúša sa  ich štruktúra a zachovávajú sa vitamíny a minerály v maximálnej možnej miere. 

Tento spôsob tepelnej úpravy pokrmov je mimoriadne vhodný pre milovníkov zdravého životného štýlu aj malé deti. Všetky svoje schopnosti predvedie pri kombinovanej príprave pokrmov, kedy využíva kombináciu vlhkosti a suchého horúceho vzduchu, ktorá najmä pri pečení zaručuje perfektné výsledky.

Pečte všetko naraz

Pri automatickej príprave menu môžete navzájom kombinovať až 3 automatické programy pre rôzne potraviny. Teplota, čas prípravy a poradie pokrmov určí rúra automaticky. Tiež vás informuje, kedy a do ktorej úrovne treba jednotlivé zložky menu vložiť, aby bolo všetko hotové v konkrétnom čase. Môžete tak pripraviť celé menu bez stresu a s perfektným načasovaním. V parnej rúre Miele s funkciou pečenia môžete variť až na 3 úrovniach súčasne – dokonca aj rôzne jedlá. Pri varení v pare sa ani pach, ani chuť neprenášajú na ostatné jedlá. Vďaka tomu môžete naraz pripravovať kompletné menu pre celú rodinu. 

Prenechajte zariaďovanie vašej domácnosti tým, ktorí ich už zariadili stovky. Vyplatí sa to. Roky skúseností im pomôžu odhaliť každý dispozičný detail, ktorý laické oko prehliadne, neustály prísun noviniek zase zaručí, že vo vašej kuchyni budú použité najmodernejšie technológie a prvotriedne postupy. Spoľahnite sa na dizajnérov z kuchynských štúdií DOMOSS. Spolu s tímom odborníkov sa postarajú o kompletnú realizáciu od prvotného návrhu až po samotné poskladanie kuchyne priamo u vás doma. S prispôsobením sa vašim predstavám spoločne vytvoríte kuchyňu vašich snov. 

www.domosskuchyne.sk 
www.miele.sk

ZDROJ PR článok 

Kategória: Domáce spotrebiče Kuchyňa, jedáleň
Tagy: kuchyňa sykora
Zdieľať článok

Diskusia